Следва

Най-специалният! Ресторант Торо

Питай ме, питай ме. Специален проект на ViewSofia с някои от най-добрите специалисти в медицината

Новата рубрика на ViewSofia ти дава възможност да потърсиш мнението на водещите специалисти в София на различни теми...

All About Life преди 14 години

Новата рубрика на ViewSofia ти дава възможност да потърсиш мнението на водещите специалисти в София на различни теми, свързани с личното ти здраве и красота или тези на близките ти. 

ViewSofia сe ангажира въпросите ти, споделени на формата ни за контакт ,  да достъгнат до точния професионалист и да върнем отговор, публикуван на страниците ни в кратък срок.

За да бъдем полезни и на теб, и на още хиляди души с подобен проблем, достигнахме до най-компетентните имена на софийска територия. Ако те интересува област, чийто представител няма упоменат по-долу, не се притеснявай, а ни пиши. Ще намерим отговор.


Д-р Петьо Мартинов, педиатър

Един от най-добрите софийски педиатри, роден е в София.
Скоро ще стане на 50 години.
От години има кабинет в 7-ма поликлиника в София.
За частната му практика, за готовността да посети болно дете по което и да е време на денонощието, са му благодарни хиляди български майки.
Гост-консултант в някои от водещите телевизии, от днес д-р Мартинов ще отговаря и на вашите въпроси. Питайте, защото знае как да ви отговори.
Любим цитат: "Не гледай гърнето, гледай детето!".

Д-р Павел Панов, стоматолог в клиника Panov Dental



Panov Dental е водеща софийска дентална практика, която съществува от 11 години. Създадена е от Др. Панов през 1998г.
Развива се в областта на висшата естетика на дъвкателния апарат. Клиниката се занимава с цялостна рехабилитация на устата и нов дизайн на усмивката.
Екипът се състои от трима лекари и трима асистенти.
Практиката е в тясно сътрудничество с няколко външни специалисти - ортодонт, пародонтолог и имплантолог. Това осигурява едно комплексно и професионално лечение, отговарящо на индивидуалните нужди на пациентите.
Др. Панов
е насочен към изцяло белите естетични възстановявания – фасети; керамични инлеи и овърлеи; циркониеви конструкции и корони; възстановявания над импланти.
Голямо внимание се обръща на червената естетика - хармонията и симетрията на венеца е неразделна част от красотата на усмивката. Той е член на БДЕС Българското Дружество по Естетична Стоматология и на СБЗ Сдружението на Българските Зъболекари, кандидат за асоцииран член на EAED European Academy of Esthetic Dentistry.
Участва като лектор с клинична демонстрация на Sofia Dental Meeting 2009.
Води курсове и обучения на тема естетика и цялостен план на лечение на дъвкателния апарат. Др. Николов завършва 2007 г. Факултета по Дентална Медицина на Медицинския Университет в София. Занимава се с профилактика и лечение на зъбния кариес и предпротетична подготовка на пациентите. Др.Иванова е ендодонтиста на клиниката. Членува в БЕО Българското Ендодонтско Общество. Демонстратор е на Dentsply Maillefer за машинна обработка на каналите. Нейна привилегия са и най-малките пациенти на практиката.



Д- р Радина Денкова, козметична дерматология



Специалист по козметична дерматология, завеждащ лазерен сектор и сектор козметична дерматология към "ЕСТЕ КЛИНИК". Завършва медицина в МА - София през 1990 г.
Работи като дерматолог в 5-та МБАЛ, като последните години е началник Кожно отделение в същата болница.
Член на Българското дерматологично дружество.

д-р Ильо Стоянов, естетичен хирург

Eстетичен пластичен хирург и мениджър на клиниката. Завършва медицина в МА–София през 1987 г. До 1995 работи като общ хирург и като кардиохирург в Национална Кардиологична Болница - София.

От 1996г до 2001г. работи и специализира естетична пластична хирургия в Прага, Лондон и Бон, където работи заедно с проф. Мещяк, проф. Мати, Понфилофф и др.

Специализира предимно ендоскопски техники и тяхното съвременно приложение в естетичната пластична хирургия.

Д-р Стоянов е дипломиран специалист по пластична и естетична хирургия в България. Член на Българската Асоциация по Пластичнa Реконструктивна и Естетична хирургия.

Д-р Мариана Ангелчева, специалист, ирисолог хомеопат


Д-р Мариана Ангелчева е специалист по ирисова диагностика и хомеопатия. Тя един от най-добрите природолечители в страната, състрадателна и внимателна към болките на всеки.

Практикува в Здравен център Дар.

Владее отлично класически, рефлексогенен и китайски масажи и ние ще се свързваме с нея всеки път, когато имаш нужда да зададеш въпрос, свързан с природолечение и хомеопатия.

Питай на [email protected]



 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 14 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.