Следва

Розови кукли: херцогиня Катрин и мама Карол в идентични пролетни творения

Like mother like daughter: разкошна Кендал Дженър, дословно копие на мама Крис

Мрежата бурно обсъжда чисто новата фотосесия на Кендал Дженър за китайския Vogue, която намираме за безупречна (за разлика от тази: Семпла Кендъл Дженър за Vogue)

 

Celebrities преди 1 година

Според абонатите, на снимките Кендал е невероятно подобна на майка си Крис Дженър, а късата прическа само засилва приликата. Това беше отбелязано в коментарите в Instagram от самата Кендал и в блога на дуото фотографи Inez & Vinoodh - автори на забележителните снимки за колегите от китайското издание на Vogue.


KKW х Крис Дженър: you're doing amazing, sweetie!


С късата коса и големи слънчеви очила тя е буквално копие на майка си. Наистина невероятнo, написа моделът Теодора Ричардс.

Енергията на Крис Дженър.

Крис-изиране. 

Боже, толкова много прилича на майка си, и прочие, и прочие напълно оправдани коментари от хилядите феновете на Кендал (четете още: Защо Риана мрази Кендал и Кайли Дженър).


Крис Дженър


Крис Дженър в младостта си с приятелки

В коментарите под публикацията на Кендал в социалните мрежи се отбелязаха и много известни личности, също във възторг от видяното: 

Мисля, че това е новият ми фаворит сред вашите кавъри, написа Джиджи Хадид.

Каква зашеметяваща красавица си, Кендал, възхити се Селма Блеър.

Това не е първият път, в който феновете откриват невероятната прилика между Крис и Кендал. Моделът дори твърди, че в миналото се е притеснявала от този факт - преди няколко години в интервю за E! тя призна, че заради изумителното сходство с Крис не може да си позволи къса прическа.

Понякога си мисля да си подкъся косата. Но тогава осъзнавам, че с тази прическа ще изглеждам точно като майка си. И това е проблемът. Ще бъда мини копие на Крис Дженър, отбеляза тогава Кендъл.

Разбира се, в изключителната генетична прилика няма нищо лошо, но разбираме младата звезда - във времето, в което живеем, и в бизнеса, който си е избрала Кендал, идентичността е може би най-важното достижение.  


Кендал и Крис

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.