Следва

Най-тъжната принцеса на света: Шарлийн на червения килим

Стил урок на седмицата: дънки бананки ала Кейти Холмс

43-годишната американска актриса винаги изглежда добре, често на ръба на риска, но никога отвъд 

 

Celebrities преди 1 година

През последните три години Кейти Холмс успя да се превърне в една от главните звезди на американския уличен стил. Десетки публикации в световните лайфстай медии, вкл. View Sofia, следят еволюцията в начина на обличане на бившата съпруга на Том Круз (четете още: Истории от живота: Том Круз и мисията невъзможна с жените) и майка на дъщеря му Сури. И ако преди няколко години Кейти предпочиташе небрежните тениски с щампи, обикновените цветни пуловери и най-стандартни дънки, днес тя е една от жените с най-отчетлив, разпознаваем, индивидуален и много "пипнат" стил (четете още: Обичта на известните: Кейти Холмс показа младото гадже).

На 17 юни Кейти Холмс беше забелязана от фотографи в Ню Йорк. Звездата е супер сладка в една доста необичайна на пръв поглед, но много приятна, на втори, комбинация от толкова трудните за носене и комбиниране, но много модерни дънки-бананки (готина, но изключително рискова дреха, заради оптичното уедряване на бедрата и ханша), бял топ и скъсено официално сако. Всъщност, този стилов риск е напълно оправдан за жени, които имат талията-струна на Кейти и тънките й дълги крака. Майсторският микс от форми довършват ниски балетни пантофки - класика в жанра "градско препускане със стил", които в конкретния случай са абсолютно перфектният аксесоар (четете още: Fashion Starter: Одри Хепбърн в 32 кадъра легендарен ежедневен стил). Наред с вечната чанта Chanel, разбира се.  

Ако анализираме промените в гардероба с личния живот на актрисата, сме длъжни да отбележим, че тази приятна стилова трансформация се случи, след като Холмс се раздели с актьора Джейми Фокс, с когото бяха заедно около 7 години. Любовта е отстъпила място на по-внимателното обгрижване на себе си, поне така изглежда в случай с Кейти Холмс (четете още: 5 звездни спортни тоалета: гласуваме за Росалия, Кейти, Хейли, Емили или София). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 6 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.