Най-тъжната принцеса на света: Шарлийн на червения килим

Най-тъжната принцеса на света: Шарлийн на червения килим

Принцесата на Княжество Монако изглежда възстановена от Covid, който прекара наскоро, но не изглежда душата й да е излекувана. Тъжна поява в Монте Карло

 

Последната година за съпругата на принц Алберт се оказа многострадална. Принцеса Шарлийн претърпя тежка инфекция на ухото и операция в родната си Южна Африка, беше в рехабилитация в продължение на няколко месеца с депресия и току-що се възстанови от covid. А ето и първата поява след самоизолацията - на телевизионния фестивал в Монте Карло (четете още: Принц Албер ще плаща по 12 милиона евро годишно на принцеса Шарлийн да изпълнява кралските си задължения).

За една от редките си социални появи Шарлийн избра прекрасна рокля с едно рамо, изработена от яркозелена коприна на Lanvin. Оригинален детайл на роклята е подгъвът, допълнен от големи волани. Принцесата поздрави феновете на церемонията, като грациозно позира за снимки, но околните забелязаха тъжното изражение на лицето на високопоставената особа. През цялата вечер този скръбен образ остана върху лицето на красивата монакска принцеса - очевидно е, че Шарлийн продължава да изпитва сериозна вътрешна драма, въпреки че се върна към активния кралски живот и обществените си задължения (четете още: Шарлийн се върна: две бляскави появи на принцесата - на Седмицата на модата и на Гран при).

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.