Ел Макферсън показа Сай на шоуто на Dior - красивото момче е прекопирало мама

Ел Макферсън показа Сай на шоуто на Dior - красивото момче е прекопирало мама

В този случай няма никаква нужда от ДНК изследване. Мама и дете са като прекопирани 

Обичаме тази неостаряваща красавица - Ел Макферсън е едно от най-големите имена в индустрията на модата, тя е чаровна, ефектна, изключително успешен супермодел през деветдесетте, привърженик на здравословния начин на живот през цялата си кариера, майка, неостаряваща жена, пълна с енергия и живот (четете още: На 50 да изглеждаш на 20? Може, с Алкална диета)

58-годишният супермодел от Австралия, известна със заслуженото прозвище "Тялото" по времето, когато работеше усърдно, бе гост на круизното шоу на Dior, което се проведе в Севиля, Испания и получи бурни овации от присъстващи и критици (четете още: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ел Макферсън).

На първия ред на шоуто Макферсън седна не сама, а в приятната компания на любимия си мъж - Сай Андреа Бюсон. Това е най-малкият син на супермодел от връзката й с влиятелния финансист Арпад Бюсон. Великолепният 19-годишен красавец е в Dior от глава до пети, точно като легендарната си майка. Много хубави заедно, майка и син греят от обич. Смеем да допуснем, че тъй като е удивително, че Сай все още не е тръгнал по стъпките на майка си в модата и моделството, това вероятно ще се случи всеки момент. Детето е прекрасно. 

Животът след 50: Мамчетата, на които тайно завиждаме!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.