Следва

Грозна на пръв поглед, съвършена - на втори: Ким Кардашян с чантата на сезона

Кандис Суейнпол - идеално тяло в идеални бикини

Най-добрият модел за демонстриране на най-новите тенденции на плажа (Банските на 2022: шестте големи тенденции)

 

Celebrities преди 1 година

Сътрудничество под палещото слънце - модният лейбъл за бански костюми Tropic of C се обедини с марката за спортно облекло Alo Yoga за базисна колекция бански костюми, включваща бикини и цели бански, тъкани шапки и горнища - бандо в четири нюанса. Всички неща са идеални за летни трансформации. Всеки един от артикулите може не само да се съчетава умело с останалите, но и с другите модели на двете марки.

В най-добрите традиции на бранша, основателката на Tropic of C, супермоделът Кандис Суейнпол обяви дебютното си сътрудничество. Тя демонстрира и няколко плажни неща чрез собствения си безупречен пример.

Прогнозираме, че абсолютният хит на тази колекция в колаборация ще бъдат бикините с плетени венчелистчета на една кука с етнически мотиви. Много чувствено, много горещо!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.