Следва

Бъдещият крал: историята в снимки на Принц Уилям, рожденик днес

Дефиле към властта: моделите, пленили сърцата на принцове и политици

За да разбереш какво представлява мъжът, трябва да погледнеш жената до него.

Celebrities преди 1 година

Мелания Тръмп

Първата среща между Мелания Кнаус (моминскота й име) и Доналд Тръмп се състои през далечната 1998 г. на парти в Ню Йорк. Тогава бъдещата първа дама на Съединените щати вече може да се похвали с успехи в моделския бизнес - тя сътрудничи с доста на брой модни списания и марки. Момичето се мести в Щатите от Словения, решено да изгради брилянтна кариера. По това време моделът е на 28 години, а предприемачът - на 52. Значителната разлика във възрастта не се оказва пречка за това, познанството да прерасни във връзка и после брак.

„Всъщност не знаех нищо за Доналд Тръмп, имах собствен живот“, разказва Мелания. След непринуден разговор Тръмп моли красивата дама да му даде телефонния си номер, но неочаквано получава отказ. Вместо това Мелания кани бизнесмена да даде своите контакти.  „Можеш да разбереш много за един мъж въз основа на това какъв номер ти дава. Той ми даде всичките си номера", споделя по-късно съпругата на Тръмп. Дългоочакваното телефонно обаждане идва седмица по-късно.

След няколко срещи влюбените стават неразделни. През 2004 г. е обявен годежът - Доналд подарява на Мелания впечатляващ годежен пръстен с диамант за $1,5 млн. долара „Това беше невероятна изненада. Много сме щастливи заедно“, споделя тогава бъдещата г-жа Тръмп. На 22 януари 2005 г. двойката сключва брак в имението на Доналд "Мар-а-Лаго".

Мелания става третата съпруга на Доналд: първа е Ивана Тръмп, с която той живее 15 години. Втората - актрисата Марла Мейпълс, като бракът продължава 6 години. По време на тържеството Мелания сменя няколко сватбени рокли, една от които е създадена от Джон Галиано за Christian Dior - цената й е между 100 и 200 хиляди долара (четете още: Три за щастие: Рокли за милиони, торти по 90 килограма... сватбите на Доналд Тръмп). Около година след сватбата, на 20 март 2006 г., в семейството на Доналд и Мелания се случва радостно събитие - ражда се синът им Барън Тръмп. На 20 януари 2017 г. Доналд Тръмп официално става 45-ият президент на САЩ, а Мелания получава статута на първа дама и домакиня на Белия дом (четете още: Новата First Lady: Запознайте се с Мелания Тръмп).

София Хелквист

Животът на София Хелквист напомня историята на Пепеляшка. Шведският модел е родена в малък град. След като завършва гимназия, момичето се премества в Стокхолм в търсене на успешна кариера. Преди да се срещне с принц Карл Филип от Швеция, тя успява да се появи на корицата на мъжко списание и да участва в романтично риалити шоу.

Когато София набира популярност, тя решава да се премести в Ню Йорк. Няколко години по-късно Хелквист се завръща в родината си, където среща бъдещия си съпруг. Запознанството с принц Карл Филип се случва в ресторант. Изненадващо, херцогът на Вермланд изобщо не се смущава от кариерата на момичето. През 2014 г. двойката се жени след четири години връзка. Заедно отглеждат три деца (четете още: Кралици на икономичността: новите портрети на шведските принцеси в евтини рокли и скъпи бижута).

Кендра Спиърс

Съпругата на принц Рахим Ага Хан, моделът Кендра Спиърс, започва кариерата си в индустрията през 2008 г. Въпреки факта, че хубавицата е доста търсена в моделския бизнес, тя мечтае за семеен живот. 5 години по-късно, през 2013 г., Кендра среща бъдещия си избраник. Рахим е толкова очарован от красотата и присъствието на изящната Кендра, че й прави предложение за брак четири месеца след първата им среща. 

В името на брака с любимия красавицата сменя религията и преустановява кариерата си. Желанието да бъдеш близо до любимия мъж се оказа по-важно. Днес двойката отглежда две деца, а Кендра е с ново име - принцеса Салва Ага Хан.

Карла Бруни

Запознанството на супермодела Карла Бруни с 23-ия френски президент Никола Саркози се случва през ноември 2007 г. на парти. В този момент политикът тъкмо се е развел със съпругата си Сесилия Атиас, с която са женени четвърт век. Гостите на вечерта до един забелязват химията между бъдещите съпрузи: „Партито продължи до два през нощта, той прекара цялото време до нея, обсипвайки се взаимно с комплименти“. Още в първия ден от запознанството си двамата си тръгват от събитието заедно. Саркози предлага на модела да я отведе до дома й и Карла, без да мисли два пъти, се съгласява. 


Истории от живота: Карла Бруни, или когато ти е писано да станеш първа дама, не можеш да го избегнеш


„Не очаквах да срещна толкова жив и остроумен човек. Неговият чар и интелигентност ме завладяха. За мен, като жена, тази среща се оказа важна и неочаквана от гледна точка на нежност, доверие, комуникация и взаимно разбиране“, признава Бруни след това в автобиографията си. Няколко месеца след първата среща, през февруари 2008 г., двойката организира тайна сватба. През 2011 г. те обявиха попълнение в семейството - семейството се сдоби с дъщеря на име Джулия (четете още: Обичта на известните: Н. и К. Саркози празнуват 11 години любов във Венеция). 

More from View Sofia

We Love: Брад Пит, Марго Роби, Дженифър Лорънс и другите в специалния брой на W magazine

Celebrities преди 1 година

Списание W разкри кориците на специалното издание за актьорския състав преди сезона на големите филмови награди. Герои в проекта са Дженифър Лорънс, Марго Роби, Брад Пит, Остин Бътлър, Ана де Армас, Зоуи Кравиц и още няколко холивудски красавци   

Face to face с Георги Георгиев, председателят на СОС: "Много ми харесва, че съм полезен"

All About Life преди 1 година

36-годишен, супер смислен и симпатичен мъж, Георги Георгиев е "вторият човек в общината", поне така си го превеждаме ние, имайки предвид изключителната важност и тежест на Столичния общински съвет, чийто предстедател е. Влизаме в приятно светъл кабинет на третия етаж на "Московска" по повод Празника на София и получаваме това, за което сме дошли - симпатичен, откровен, готин разговор със симпатичен, откровен, готин мъж. Динамиката, усмивката, хубавото кафе и зелените очи на събеседника ни са допълнителен бонус, думите и енергията са това, което ни хареса най-много. Предаваме >>>     

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.