Бъдещият крал: историята в снимки на Принц Уилям, рожденик днес

Бъдещият крал: историята в снимки на Принц Уилям, рожденик днес

21 юни е рожденият ден на един от най-важните членове на британското кралско семейство, бъдещият крал на Англия - принц Уилям. По повод прекрасния повод - 40-годишен юбилей е това!, View Sofia събра най-ярките моменти от живота на херцога на Кеймбридж дотук >>>

 


1982г.

Големите лайфстайл издания в света предпочитат да обсъждаме новите тоалети на Меган от Съсекс и Катрин от Кеймбридж, едновременно възклицавайки по наистина супер сладките принцове и принцеси Джордж, Шарлот и Луис. Световната общност следи живота на кралица Елизабет със затаен дъх, пресата се наслаждава на детайлите от връзката между Хари и Меган, докато в същото време Принц Уилям несправедливо остава в сянка. Това не е изненадващо - никак не е лесно в тази страхотна конкуренция да изпъкнеш, но междувременно най-големият син на принцеса Даяна и освен това бъдещ крал на Великобритания заслужава най-голямо внимание.


Даяна напуска болницата с новородения Уилям, 22 юни 1982 г


4 август, 1982 г

Уилям Артър Филип Луис е роден на 21 юни 1982 г. в болницата Сейнт Мери и веднага привлича интереса на британската преса. Малкият Уили придобива огромна популярност в самия миг на раждането си, не само заради благородното си потекло, но и защото става първият бъдещ крал, роден извън кралския дворец.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.