Следва

Дадоха Хейли Бийбър на съд - бюти марката й не може да e Rhode

Нобеловата награда на Дмитрий Муратов бе продадена на търг за 103,5 милиона долара в помощ на Украйна

Търгът беше излъчен в YouTube канала на "Новая газета - Европа"

Celebrities преди 1 година

Американската аукционна къща Heritage Auctions продаде медала на Нобеловата награда за мир на главния редактор на "Новая газета" Дмитрий Муратов за 103,5 милиона долара. Търгът беше излъчен в YouTube канала "Новая газета - Европа“.

Търгът се проведе в Ню Йорк - в медийния център на The New York Times в Манхатън. Името на новия собственик на медала не се разкрива. Всички приходи ще бъдат използвани за подпомагане на хуманитарната мисия на УНИЦЕФ за подпомагане на украински деца бежанци и техните семейства.

Нобеловият комитет връчи на Дмитрий Муратов наградата за мир през октомври 2021 г. Той я сподели с филипинската журналистка Мария Реса. Наградата беше връчена с формулировката „за усилията им да защитят свободата на изразяване, която е предпоставка за демокрация и траен мир“.

По-рано стана известно, че "Новая газета" ще пусне приложение за сайта си, както и канал в YouTube. И двете ще се наричат ​​"НО" - както е първата сричка на медията.

Поздравления и поклон, господин Муратов, гордеем се, че имаме такива колеги!

More from View Sofia

Централната банка на Русия повиши лихвата на 20%. Какво означава това за хората с кредити

Health преди 2 години

Централната банка на заседание на Съвета на директорите повиши основната лихва на 20 процента годишно, което е повече от двойно покачване спрямо вчера, когато основният годишен лихвен процент беше 9.5%. Новината е абсолютно безпрецедентна.    

Гордеем се: общо 79 медала за българските национални отбори по природни науки през 2021

All About Life преди 2 години

Публикуваме успехите на националните ни отбори по природни науки за 2021 г., защото е страшно мило и стоплящо в началото на тази да си дадем сметка колко Дар се крие в малките ни гении 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.