Следва

Ваканцията на известните: Лионел Меси и Антонела, много фит, на яхта

Вдъхновяваща Клаудия Шифър, 51, с "напълно честна" снимка по бикини

Веднъж модел... нататък го знаете 

Celebrities преди 1 година

Клаудия Шифър, музата на Карл Лагерфелд и един от най-известните световни модели, с която всъщност започва ерата на русите мацки в индустрията, е на 51 години. Въпреки факта, че звездата вече не е на подиума, тя очевидно поддържа страхотна форма, която със заслужена гордост демонстрира (без никакъв намек за суета или показност) в социалните мрежи.


Summer Style Inspo: 10 иконични визии от моделите на 90-те, без които светът нямаше да е същият


Така преди ден прелестната германка публикува две снимки, на които е заснета по бикини. Звездата не използва никакъв филтър, за да ретушира ​кадрите, оставяйки дребните несъвършенства и промените, свързани с възрастта, забележими. Откритостта и доверието, демонстрирано от Клаудия, както към собствената й персона, така и към хилядите почитатели, изключително много зарадваха феновете. Всички са единодушни и го отбелязват: моделът изглежда страхотно и изобщо не се нуждае от фотошоп.

„Каква красота“, „Толкова е хубаво да видиш жена, която обича тялото си дори с дребните му недостатъци“, „Всички тези лунички, петна, пигментации - мисля, че е много женствено“, „Клаудия, ти си прекрасна!“, не крият емоциите си хората в мрежата (четете още: Истории от живота: Клаудия Шифър). 

Между другото, за да изглежда така на нейната възраст, Шифър се придържа към същите основни принципи, за които говорят почти всички модели, прехвърлили деликатната за индустията, а и по принцип, граница от 45-50 години - правилно хранене, редовни упражнения и слънцезащитен крем. Клаудия също неведнъж е споделяла, че се старае да използва възможно най-малко грим в ежедневието. В нейния случай целият този набор от "хватки" за вечна младост очевидно работи. Прекрасна е!


В замъкa на Клаудия: Къде се шири Шифър и семейство


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.