Следва

Love to Quote: 15 цитата от Анджелина Джоли за любовта, мъжете и жените днес

Като тях: седем безупречни френски момичета, на които ще приличаме тази есен

Сигурни сме, че сте чували имената на "парижанките-до-мозъка-на-костите-си" Каролин де Мегре и Инес де ла Фресанж, и не само защото ние често-често ги споменаваме... 

 

Celebrities преди 1 година

Следим техните появявания по-внимателно, отколкото на някои от звездите от А-списъка на Холувид. Защото тези жени са не просто вдъхновяващи, те има на какво да ни научат в чисто практичен аспект. Те са момичетата, излъчващи ежесекундно неостаряващ френски шик, от тях разбираме какво именно значи прословутото l'art de vivre. Те са най-интересните и модерни парижанки (да не пропуснем една от най-големите - Fashion Starter: Каролин де Мегре, the ultimate Chanel girl), съкровищница на ранноесенно вдъхновение, систематизираме >>> 

Жана Дамас (@JEANNEDAMAS)

До своите двадесет и шест чаровната французойка успява да постигне много от това, което се нарича успех в кариерата: тя е в списъка на Forbes (успешен дизайнер и собственик на бутик), автор на книги, както и на собствена марка - Rouge, която се основава на личния стил на момичето . Почти милион абонати следят външния й вид всеки ден - френска смесица от Брижит Бардо от 60-те и Джейн Биркин от 70-те. Дамас обича чаени рокли, прави дънки и поли, жилетки и сиви тениски. Не оформя косата си, но и не излиза от къщи без руж. Честно признава, че пуши, пие и псува. По-малко ли я обичаме заради това? Не.

Моника Ейнли (@MONICAAINLEYDLV)

Всъщност Моника трудно може да се нарече истинска французойка - тя се мести в Париж от Канада. Но това не означава, че нейното very frenchy обличане не заслужава внимание: мацката прави изумително еклектични съчетания, нейна запазена марка - смесва например стари обемни пуловери с най-ново поколение чанти Birkin и якета, закупени на битпазара Saint-Ouen, с ултрашик ботуши Christopher Kane (четете още: 9 емблематични дизайнерски чанти с очарователни ИСТОРИИ). Тя е домакин и на собствен моден подкаст, Fashion: No Filter, в iTunes.

Луиз Фолен (@LOUISEFOLLAIN)

Френският модел често е възприемана като клонинг на Джейн Бъркин, за което има причина: момичето точно повтаря прическите на актрисата от 70-те години на миналия век. Иначе тоалетите на Луиз са нагледно пособие за смесване на епохи: ако облече клош панталон с ботуши, както прави Джейн Бъркин преди петдесет години, тя определено ще добави към тях микроочила или сатенено сабо (още за Луиз Ф.: Коя е Луиз Фолен - малката сладка Инстаграм французойка). 

Джули Ферери (@JULIESFI)

За няколкото години, в които следим французойката, тя успя да се превърне от корсикански архитект в парижки инфлуенсър. Сега обитава „две къщи“, а тоалетите, с които вдъхновява хиляди, от класическите станаха много по-смели и авангардни. Къси поли, ярки цветове и цветни щампи вече са в гардероба на парижанката, преди позната с много по-обрания си стил. Джули стартира в социалните мрежи рубриката "7 looks" за всеки ден от седмицата. И ако имате належащ въпрос „какво да облека“, тя е нагледно помагало за всички ни. 

Емили Маран (@EMILYMARANT)

Когато леля ти е Изабел Маран, знаеш всичко за френското обличане, доказва ни Емили Маран, която смело носи например сериозни костюми с несериозни сандали или семпли маратонки. Емили е собственик на Studio Marant, което организира изложби, и The Inspiration Store, пълен с предмети в пресечната точка между мода и изкуство. Французойката посочва Jour/ne за своя любима марка, признавайки едновременно, че половината от гардероба й все пак е заета от неща на Isabel Marant: дънки, уютни кашмирени пуловери, сако и големи и удобни чанти.

КУКЛАТА ДОЛОРЕС (@DOLLIDOLL)

Моделът Dolores Doll не обича да се реши, да редактира снимките си за Instagram и да носи токчета: заради тези искреност и простота, съчетани с обезоръжаващата й хубост, френските марки - от Jacquemus до Chanel я обожават. Гардеробът на Долорес включва Изабел Маран, винтидж Шанел, якета от грузинския дизайнер Джаба Диасамидзе, както и куп дънки, стари тениски и рокли от битпазари (четете още: Гардеробът на една французойка).

Леа Сфез (LEIASFEZ)

Една от най-модерните парижани, Лея Сфез, е наричана модерната Джейн Бъркин. Тези две момичета са свързани не само с късия си френски бретон и любовта към минитата, но и с разпознаваемия си стил. Креативният директор на моделската агенция Next Management има достъп до всички последни модни тенденции, но предпочита семплата класика, която умело съчетава с необичайни аксесоари. Sfez носи емблематични класически блейзъри Chanel с маратонки и пижамени шорти със здрави мокасини и винтидж чанта Kelly на Ермес. Както повечето парижанки, Леа не обича грима и прецизния стайлинг, но е изключително внимателна към модните детайли (четете още: Парижанката Лея Сфез показа най-стилния маникюр за лято 2022, всички вече го искаме). 

 

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.