Следва

We Love: белият костюм на херцогиня Катрин

Love to Quote: 15 цитата от Анджелина Джоли за любовта, мъжете и жените днес

Анджелина Джоли, 47, е актриса, режисьор, сценарист, модел, носител на Оскар и три награди Златен глобус, посланик на добра воля на ООН. Многодетна майка, професионален стоик, красива жена, и земен и скромен човек, на когото се възхищаваме. Днес цитираме мисис Джоли, защото, освен приказните й сини очи, печелят и трогват и вярванията й >>> 

Celebrities преди 1 година

1. „Без болка нe би имало страдание. А без да страдаме, никога не бихме се поучили от грешките си. Болката и страданието са ключът, който отваря всички врати по пътя на живота. Без тях не би могло да има живот."

2. „Когато някой те обича и когато направиш някого щастлив, изведнъж започваш да се чувстваш като най-красивия човек на света.“

3. „Дори силните хора се нуждаят от силно рамо. Говоря и за жени, и за мъже."

4. „Харесва ми да пораствам, да съзрявам и съответно да ставам по-улегнала и разумна.  Всички събития, които се случват в живота ми, сега възприемам много по-лесно и спокойно."

5. „Аз съм безнадежден романтик. Един мъж трябва да споделя жизнените ми интереси, да ми помогне да стана по-добър човек. Това е нещото, което трябва да дава любовта."

6. „Любов е, когато даваш, а искаш да дадеш още повече. Страстта е, когато вземаш, а искаш да вземаш повече.”

7. „Не мисля за красотата. Събуждайки се сутрин, искам да бъда по-умен човек, това е моята цел."

8. „Без значение колко силна е жената, тя чака мъж, по-силен от себе си... и не за да й ограничи свободата, а за да й даде правото да бъде слаба.“

9. „Не съжалявам за нищо. Никога не съжалявам. И не вярвам в плодотворността на съжалението. Когато съжалявате, вие все едно се срамувате от себе си. Докато те е срам, ти си в клетка."

10. „Ако грешиш, на кого му пука? Това, което другите виждат като грешка, може да е съзнателен избор за теб. Това е важното!"

11. „Имам репутацията на странна, дива, гадна - всички тези татуировки, кръв в амулети. Ако ме познавахте по-добре, щяхте да знаете, че съм още по-луда. Но аз съм също мека, уязвима. Повече, отколкото хората си представят."

12. „Не се смятам за красива, защото виждам всичките си недостатъци. Понякога хората имат много странни мнения. Казват ми, че съм много слаба, сякаш това трябва да ме прави щастлива."

13. „Да имам близки отношения с женен мъж, при положение, че собственият ми баща изневеряваше на майка ми? Никога не бих си простила подобно нещо. Просто нямаше да мога да се погледна в огледалото сутрин."

14. „Ние обичаме някого не защото най-накрая сме срещнали идеала, а защото сме видели идеали си в някой несъвършен.“

15. „Винаги живея в момента. Не обичам да правя планове за бъдещето. Утре всичко може да се промени - животът ми, външният ми вид, хората около мен, професията ми ... По друг начин би ми било скучно да живея." 


Уличният стил на звездите: за ръчичка, Анджелина и Захара на шопинг в Zara


 

More Celebrities

Елегантните гости и модата на Dior Fall 2024: Дженифър Лорънс, Дева Касел, Натали Портман и още

Celebrities преди 19 минути

Ревюто на Dior се състоя в Париж, в рамките на Седмицата на модата Есен/Зима 2024/25 и респективно събра фантастичен първи ред от гости - Дженифър Лорънс, Натали Портман, Дева Касел, Елизабет Дебики, Мейзи Уилямс и др.