Следва

Брад Пит като Офелия - велики снимки за GQ и размисли за самотата, депресията и алкохолизма

We Love: белият костюм на херцогиня Катрин

Херцогиня Катрин и принц Уилям присъстваха на събитие на най-голямата гара в Лондон - Ватерло, където бе открит нов национален паметник, посветен на Деня на вятъра.

 

Celebrities преди 1 година

За този повод 40-годишната представителка на британското кралско семейство избра изцяло бял стайлинг. Кейт облече (за кой ли път, но пък толкова добре да й стои) перфектно скроен костюм на Alexander McQueen. Симпатичната компактна чанта е от друг британски лейбъл - Mulberry.

Катрин с ентусиазъм взе предоставената й от организаторите камера, с която се опита да снима. Известно е, че съпругата на бъдещия крал обожава да се занимава с фотография (четете още: Бъдещият крал: историята в снимки на Принц Уилям, рожденик днес).

Иначе, този ден се чества във Великобритания в чест на поколението карибски имигранти, които имигрират в Обединеното кралство след Втората световна война по покана на британското правителство, за да компенсират недостига на работна ръка, причинен от войната.

Херцогинята като принцесата: Катрин, много елегантна в полка дот, копие на Ди 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.