Следва

И Приянка Чопра със собствена марка, не е козметика

Брад Пит като Офелия - велики снимки за GQ и размисли за самотата, депресията и алкохолизма

Актьорът Брад Пит се появи на корицата на новия брой на британското списание GQ. И призна в интервюто: "Едва се държа".  

 

Celebrities преди 1 година

Любимият ни холивудски красавец даде интервю за мъжкото издание, едновременно заснемайки необичайна фотосесия, чийто автор е руско-германският фотограф Елизавета Породина. За целите на замисъла на колегите, звездата позира в Джорджо Армани, Том Форд, Сен Лоран, винтидж дрехи, пробва пола на Том Браун, а също така се трансформира в образа на Офелия от пиесата на Шекспир "Хамлет" - буквална заемка от картина на английския художник Джон Еверет Миле.

58-годишният Пит, който напоследък снима по-малко и продуцира повече, споделя, че често мисли за това, което му предстои, за пътя, който иска да начертае в последните етапи от своята наситена със събития творческа кариера.

Вярвам, че вече съм на последно място, някъде в последния семестър или триместър. Какво ще се случи на този етап? И как искам да го планирам?

Носителят на Оскар признава още, че записва мечтите си и се опитва да ги анализира. Изучаването на сънищата е част от този процес, казва той, както и ровенето в собственото минало за мъдростта, която идва от изпитанията.

По време на разговора Брад споделя философски бележки за живота и света.

Тук, в Калифорния, много се говори за това „да бъдеш себе си“. Бях измъчван от въпроса: какво означава „истински“? За мен това означава да признаем дълбоките рани, които имаме. Винаги съм се чувствал много сам в живота. Самотен, когато бях дете, самотен дори тук, а едва наскоро се сближих с приятелите и семейството си. Аз съм и убиец. и  любовник. Имам способността да изпитвам голямо съчувствие, но мога да се впусна и в ужасна подлост, откровен е Пит, описвайки собствената си личност (четете още: Хрус: Брад Пит с мустачките). 

Актьорът споделя и за страстта си към изкуството, която достига нови нива по време на карантината.

Аз съм от хората, които говорят чрез изкуството. Просто искам винаги да творя. Ако не създавам нищо, ще умра.

Днес Брад започва деня си, като свири на китара, занимава се с керамика (дори е направил два свещника за къщата, боядисани в черно и златисто). Актьорът описва керамиката като „самотен, много тих, много тактилен спорт“.

Изкуството е нещо необяснимо. Изкуството е нещо, което настръхва, от което настръхва косата на тила, което извиква сълзи в очите ти. Може би защото някой друг е разбрал преди теб, че не си сам.

Музиката ме изпълва с такава радост! Мисля, че радостта е ново откритие за мен, осъзнах я по-късно в живота. Винаги се движех с течението, но първо в едната посока, след това в другата. Прекарах години с лека депресия и едва когато се примирих с нея, опитвайки се да обхвана всички страни на себе си - и красивите, и грозните, успях да уловя тези моменти на радост.

Актьорът говори и за прехода си към здравословен начин на живот. От почти шест години Брад не употребява алкохол.

След като Анджелина Джоли подаде молба за развод през 2016 г. (Брад не засяга темата за личния си живот в интервюто), той спря да пие, като едновременно посещаваше Анонимни алкохолици в продължение на година и половина.

Имах много готина мъжка група тук, много затворена и селективна, така че беше безопасно, описва Пит това време в живота си. 

Според мистър Пит, има хора, които цял живот имат лоши навици и не мислят за последствията, но той не се смята за един от тях.

Не мисля, че имам тази възможност. Просто съм на възрастта, в която нищо добро не може да излезе от това, откровен е Брад Пит, добавяйки, че е отказал и цигарите.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.