Следва

Едно към едно - Марго Роби и Райън Гослинг са "Барби" и Кен

И Приянка Чопра със собствена марка, не е козметика

На какъв бизнес е решила да се посвети чаровната индийка?

 

Celebrities преди 1 година

След проекта за много успешна индийска закусвалня в Манхатън, Приянка Чопра и Маниш Гоял отново се обединяват. Този път за собствената им марка, наречена SONA Home. Съобщението за пресата описва новата марка като „изящна колекция от изключителен порцелан, луксозно спално бельо и фантастични аксесоари“. С други думи, жанрът „всичко за дома“ (четете още: Дадоха Хейли Бийбър на съд - бюти марката й не може да e Rhode).

Всички продукти са вдъхновени от споделената любов на двамата приятели към храната, общуването и организирането на страхотни партита. Първата част от елегантното търговско предложение на SONA Home включва комплект прибори за хранене от 40 части, украсен с растителни и животински мотиви, произхождащи от Индия, и наречен „Градината на султана“. Цените за всеки отделен артикул започват от $48.

 


Мъжът се познава по жената - ЧРД 29, Ник Джонас!


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 3 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.