Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27.06 - 03.07

Любов разкошна: 13 кадъра от четиридесетилетната връзка на Мерил Стрийп

В чест на 73-годишнината й преди два дни 

Love преди 1 година

Човек има много за какво да се възхищава на Мерил Стрийп - 21 номинации за "Оскар“, три от които увечнани със статуетка, постоянно и неуморно застъпване за правата на жените, безупречен вкус за слънчеви очила - и не на последно място колко видима тя прави топлината и пълнотата на личния си живот през последните няколко десетилетия. Стрийп не е измъчен артист, заседнал в пустините на собствения си гений; напротив, тя често превръща безкрайния си поток от добри премиери във весело, стилно и талантливо обществено присъствие. Днес взимаме пример за любов и хармония и връщаме поглед назад към една от най-дългите (и най-скромни) двойки в Холивуд. Излишно е да казваме, че ние абсолютно искаме това, което те имат.


Истории от живота: Simply Streep


1980: Мерил Стрийп и съпругът й Дон Гъмър на БАФТА през 1980 г. в Лондон. Двамата се запознават през брата на актридата и се женят през 1978 г., само шест месеца след първия флирт.

1981: Сладки усмивки на откриването на "Crimes of the Heart“ на Бет Хенли на Бродуей. 

1981: На представление на Twyla Tharp Dance Company в Winter Garden Theatre, Ню Йорк.

1981: С актьора Ричард Чембърлейн на четвъртата годишна церемония на наградата Kennedy Center Honors във Вашингтон, окръг Колумбия.

1984: През 2002 г. на тема тайната на дългия й брак, Стрийп казва: "Добра воля и желание понякога да се посветиш - и да мълчиш от време на време. Няма пътна карта как да отгледаш семейство: това винаги е огромен преговор. Но имам цялостна нужда да работя и да имам огромни любовни връзки в живота си. Не мога да си представя да избягвам едното заради другото."

1983: Зад кулисите на 55-ите награди Оскар, с Оскар за Стрийп за "Изборът на Софи".

1986:На 58-те годишни награди на Оскар, където Стрийп е избрана за най-добра актриса за участието си в "Извън Африка“.

1988: Стрийп и Гъмър в слънчеви очила, снимани докато минават през LAX. 

1989: С Джеръми Айрънс и съпругата му Шинед Кюсак на вечерята на наградите на Нюйоркския кръг на филмовите критици в Sardi’s. Стрийп и Айрънс се появяват заедно в „Жената на френския лейтенант“ от 1981 г., а след това отново в „Домът на духовете“ от 1991 г.

1990: На церемония на студио Warner Bros. в Бърбанк, Калифорния.

2014: До 50 Cent на мача Никс срещу Лейкърс в Медисън Скуеър Гардън. 

2014: На 86-ата годишна церемония по връчването на наградите на Оскар, където Стрийп печели поредната награда за най-добра актриса.

2017: Сладко наслаждавайки се на компанията си на 89-те годишни награди на Академията.

More Love