Следва

Уличният стил на звездите: Джулия Фокс с 3D-принтнат топ и дънки на голо

Victoria Beckham, Resort 2023

null

Runway преди 1 година

Когато Виктория Бекъм е била малко момиче през 80-те години на миналия век, за майсторските умения на приятелката на майка й Франсис се говори в Хъртфордшир. "Тя правеше цветя от малки парченца метал и след това драпираше чорапогаюници върху тях, за да създаде смешни малки венчелистчета. Тя беше същата приятелка на майка ми, която ми даваше празните си бутилки Chanel“, спомня си Виктория Бекъм за Франсис.

Тя не е сигурна дали трябва да споменем фамилията й - "Не знам дали е готова за папараци през къщата си“, но цветята на Франсис изиграват основна роля в може би най-бляскавата колекция на Виктория Бекъм някога. Това може да звучи неочаквано за предварителна колекция, но след пандемията Бекъм работи усилено за обновяване на инфраструктурата на своята марка. След като обединява двете линии и намали цените си, тя изготви нов екип от дизайнери и сътрудници и прецизира посланието си.

Резултатът е очевиден: секси, кинематографично предложение оскъдни, прилепнали рокли, архитектурно подбрани визии от трико, блузи и копринени костюми и сензационни палта като на таен агент, достойни за някакъв еротичен френски филм. Тя обрисува всичко в смарагд в стил Гай Бурден, розово червило и шампанско и подкрепи издължения си бляскав силует с високи до бедрата ботуши от ликра, украсени с образи на цветята на Франсис.

Брандът Бекъм е строго управляван кораб, въпреки че самата Виктория израства в британска ексцентричност, неизбежна за една дама с нейната репутация - и основната личност на жената се усеща в тези дрехи.

„Вероятно бях на десет години. Бях луда по Грейс и тази друга приятелка на майка ми ми обеща, че ще ми даде чифт черни сатенени панталони, като тези, Оливия Нютън Джон носи накрая. Но тази жена никога не ми даде тези панталони и от този момент нататък знаех, че никога няма да обещая на дете нещо, с което няма да изпълня, защото от тогава до сега ми е отнело сама да създам тези кърваво желани панталони“, каза Виктория.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.