Няма кремове, но има сладолед и Хейли по бански - първата сесия за Rhode

Няма кремове, но има сладолед и Хейли по бански - първата сесия за Rhode

Моделът участва в ярка рекламна фотосесия

 

Хейли Бийбър сподели кадри от първата промоционална фотосесия на своята марка за красота Rhode, която официално стартира само преди няколко дни (и от раз предизвика легални проблеми на момичето...). Концепцията са ярки летни композиции, сладоледи, космически чиста кожа, спортиш излъчване, комфорт, сексапил, красота. 


Пищно парти за ЧРД на марката за красота на Хейли Бийбър и грамадна мечка с надпис от Джъстин


Хейли в 90% от случаите би избрала спокойни и лаконични тоалети, както издаде ТУК, а единственото, което засега знаем за марката е:

Ние сме линия от подбрани основни продукти за грижа за кожата, създадени с внимателно намерение. Нашите формули подхранват кожната бариера, за да ви осигурят незабавно подхранена кожа, като същевременно подобряват нейния външен вид и усещане с течение на времето.

Прекарахме години, работейки върху формулите с борда от специалисти дерматолози и химици, за да сме сигурни, че всеки продукт на Rhode възстановява, защитава и подхранва кожата. Нашите формули използват само високоефективни съставки на ефикасни нива. всеки от тях е целенасочен, не сенсибилизиращ и избран заради своята ефикасност, защото щастливата кожна бариера е пътят към блестяща кожа.

формулирани за чувствителна кожа и подходящи за всички типове кожа, продуктите са веган, нетествани въху животни, без глутен и се предлагат без аромат, на цена под $30.

Подобно основно изображение е лесно да се повтори самостоятелно. Събрахме за вас няколко артикула, които ще ви помогнат да създадете подобен тоалет.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.