Следва

Окървавен: историята на тръновата корона на Кендрик Ламар (Tiffany & Co.)

Спомени: Присила Пресли за заветните си модни изяви от последните 50 години

Едно от нещата, които Присила Пресли споделя с покойния си съпруг Елвис, е любовта към официалното обличането - винаги, на всяка цена, независимо от поводи, места и моменти. "Дори в Грейсланд той се обличаше официално

Celebrities преди 1 година

Никави пижами и домашни дрехи“, споделя Пресли в новото видео "Life in Looks“. Поглед към бляскавия, колоритен стил на Пресли от 1960-те до 2022 г. доказва този факт. От качането на самолет със своя пудел Хъни през 60-те до сладко излежаване с Елвис у дома, тя е изкусурена до последен детайл.

И, не забравяме, тя е най-известна с прическите си - никой не се е разклащал толкова, колкото мадам Пресли, що се отнася до стилизиране, цвят, обем, височина, форма... Днес, във видеото на Vogue, от нея струят спокойствие, поддъжраност, умерена суета, красота, още новост, но и постоянна вярност на неслучайния, обгрижен стил. Можем да преразкажем, но предпочитаме да покажем Присила Пресли, в навечението на премиерата на филма Elvis, и начините, по които си спомня за стила, времето, любимия...

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.