Следва

Marc Jacobs Fall 2022, READY-TO-WEAR

Обувките са подкрепа: SJP с капсулна колекция за украинския ЦУМ

ЦУМ Киев представи ексклузивна капсулна колекция, създадена в сътрудничество със SJP, "брандът-бебе" на Сара Джесика Паркър

 

All fashion преди 1 година

Тази капсулна колекция е уникална по отношение на цветовите си вариации, фитинги и детайли. "Радвам се да ви запозная с новите модели Carina, Windsor и Rampling, чийто дизайн проектирах ексклузивно за Киевския ЦУМ. Надявам се, че ще бъдете възхитени от тях, колкото съм аз самата. Това е моят начин да предам любовта си на всички украинци", каза Сара Джесика Паркър.


Сара Джесика Паркър на 57 - вижте архивите й снимки, свидетелство за превъзходен стил


"Гордеем се с резултата от сътрудничеството със Сара. Трите ексклузивни модела обувки на висок ток в розово и лилаво са изработени ръчно от най-добрите обущари в Италия под стриктния надзор на самата нея. Всеки чифт излезе в ограничен брой и е достъпен само за клиенти на ЦУМ - в универсалния магазин и на tsum.ua ", казва директорът на шопинг центъра, Олга Чайка.

SJP, брандът на Сара Джесика Паркър, кралица на високия ток след участието си в "Сексът и градът:, стартира след партньорство с главния изпълнителен директор Маноло Бланик през 2014 г. - тя остава една от малкото известни жени, които не правят козметика, бельо, бански, грим... Кой е вашият чифт - споделете в анкетата!

Анкета

Моят чифт е ...

More All fashion