Следва

Емоционалният връх на годината: Новолунието в Рак днес

Дженифър Анистън връчи награда Еми на бащата, който я изоставя

На годишните дневни награди Еми Дженифър Анистън връчи на баща си награда за заслуги в телевизията, съобщава People

Celebrities преди 1 година

Джон Анистън е най-известен с това, че играе ролята на Виктор Кириакис в "Дните на нашия живот" в продължение на 37 години. Наградите се случиха виртуално, тъй като нито Джон, нито Дженифър успяха да присъстват на церемонията. Звездата от "Приятели“ поздрави баща си, със специално видео съобщение за него.


The Kids Are Alright: 30 знаменитости, за които надали знаете, че са осиновени


За мен това е специален момент. Това е възможност да отдам почит на истинската дневна телевизионна икона и да призная всички постижения на прекрасния и уважаван актьор, който е моят баща. Джон Анистън работи неуморно в телевизията повече от половин век. Той едновременно участва във всички възможни сапунени опери. Назовете някоя - със сигурност той е играл в нея. Неговата кариера е това, което може да се нарече постижение за цял живот.


Дженифър Анистън с баща си

Адмирациите всъщност са за Джен, защото отношенията с баща й не винаги са били топли, да не кажем травматични. В интервю актрисата призна, че когато е била дете, в семейството й е царувала токсична атмосфера. Родителите й "не бяха мили един към друг“ и тя не се чувства в безопасност. Въпреки това, благодарение на това преживяване, актрисата се учи да гледа на живота позитивно ("Животът ти дава само лимони? Направи лимонада от тях!“) И дава обет на себе си, че никога няма да принуждава другите да изпитат това, което някога е преживяла.

Родителите на Дженифър се развеждат, когато тя е на само девет години. Според актрисата изведнъж бащата просто напусна семейството, без да се сбогува - тя отива на рожден ден на приятел и когато тя се връща, него го няма. Джон изчезва за една година, а след това изведнъж се обажда на дъщеря си и предлага да се срещнат. Оттогава двамата от време на време прекарват време заедно, но Дженифър все още не успява да прости на баща си.


„Може би ще стана майка по чудо?“: Дженифър Анистън отново крайно честна


Напоследък отношенията на Дженифър и Джон се подобряват, до голяма степен благодарение на пандемията. След кризата с коронавируса те се чуват по телефона почти всеки ден, не само за ежедневни малки неща. Дженифър изглежда мисли, че животът е много кратък и иска връзката й с Джон да бъде най-добрата. Той е доволен, че са се помирили, според източник, близък до актрисата. Сега Дженифър говори топло и обичливо за баща си и публикува снимки с него в социалните мрежи. Припомняме, че майката на Анистън, актрисата Нанси Дау, почина през 2016 г. на 79-годишна възраст.

More from View Sofia

Истории от живота: паричният и всякакъв възход на Мохамед бин Салман, кронпринцът на Саудитска Арабия

Celebrities преди 1 година

Саудитският престолонаследник се възкачи на трона млад. Много атрактивен мъж, изключително любопитен като персонаж и с подчертан афинитет към разкоша. Твърди се, че изпитва остър и непрекъснат глад за пари и е категорично човек със стремеж към власт. Миналата седмица се срещна с Байдън, тази говори по телефона с Путин... Раздава и обещава петрол, богатее с дни, но какво знаем за него.     

We Love: Наоми Кембъл показа дъщеря си, двете са корица на Vogue

Celebrities преди 1 година

Изданията на Vogue по целия свят се обединиха, за да излъчат едновременно през предстоящия март общото елегантно послание по темата за тялото и неговото приемане, във всяка фаза, във всеки момент, във всяка форма.

More Celebrities

Адриана Лима: "лице на уморена майка" и "благодарност за загрижеността"

Celebrities преди 1 ден

Въпреки опитите да нормализира натрупаните по време на бременността килограми, красавицата е непрестанно атакувана за външния си вид, този път за лицето, което изглежда "подпухнало и деформирано". Тя отговори на хейта точно както трябва.