Следва

Емоционалният връх на годината: Новолунието в Рак днес

Дженифър Анистън връчи награда Еми на бащата, който я изоставя

На годишните дневни награди Еми Дженифър Анистън връчи на баща си награда за заслуги в телевизията, съобщава People

Celebrities преди 1 година

Джон Анистън е най-известен с това, че играе ролята на Виктор Кириакис в "Дните на нашия живот" в продължение на 37 години. Наградите се случиха виртуално, тъй като нито Джон, нито Дженифър успяха да присъстват на церемонията. Звездата от "Приятели“ поздрави баща си, със специално видео съобщение за него.


The Kids Are Alright: 30 знаменитости, за които надали знаете, че са осиновени


За мен това е специален момент. Това е възможност да отдам почит на истинската дневна телевизионна икона и да призная всички постижения на прекрасния и уважаван актьор, който е моят баща. Джон Анистън работи неуморно в телевизията повече от половин век. Той едновременно участва във всички възможни сапунени опери. Назовете някоя - със сигурност той е играл в нея. Неговата кариера е това, което може да се нарече постижение за цял живот.


Дженифър Анистън с баща си

Адмирациите всъщност са за Джен, защото отношенията с баща й не винаги са били топли, да не кажем травматични. В интервю актрисата призна, че когато е била дете, в семейството й е царувала токсична атмосфера. Родителите й "не бяха мили един към друг“ и тя не се чувства в безопасност. Въпреки това, благодарение на това преживяване, актрисата се учи да гледа на живота позитивно ("Животът ти дава само лимони? Направи лимонада от тях!“) И дава обет на себе си, че никога няма да принуждава другите да изпитат това, което някога е преживяла.

Родителите на Дженифър се развеждат, когато тя е на само девет години. Според актрисата изведнъж бащата просто напусна семейството, без да се сбогува - тя отива на рожден ден на приятел и когато тя се връща, него го няма. Джон изчезва за една година, а след това изведнъж се обажда на дъщеря си и предлага да се срещнат. Оттогава двамата от време на време прекарват време заедно, но Дженифър все още не успява да прости на баща си.


„Може би ще стана майка по чудо?“: Дженифър Анистън отново крайно честна


Напоследък отношенията на Дженифър и Джон се подобряват, до голяма степен благодарение на пандемията. След кризата с коронавируса те се чуват по телефона почти всеки ден, не само за ежедневни малки неща. Дженифър изглежда мисли, че животът е много кратък и иска връзката й с Джон да бъде най-добрата. Той е доволен, че са се помирили, според източник, близък до актрисата. Сега Дженифър говори топло и обичливо за баща си и публикува снимки с него в социалните мрежи. Припомняме, че майката на Анистън, актрисата Нанси Дау, почина през 2016 г. на 79-годишна възраст.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.