Следва

We Love: Селена Гомес в цепната блестяща рокля Michael Kors в Лос Анджелис

Упс, Бен Афлек качи 10-годишния си син зад волана на Lamborghini

Папараците станаха свидетели на инцидента, който се разигра вчера в Лос Анджелис, всички са много притеснени, но живи и здрави

 

Celebrities преди 1 година

Бен Афлек , заедно с Дженифър Лопес и 10-годишния си син Самюел, посетиха елитна автокъща и се спряха на луксозно жълто Lamborghini Urus за тест драйв: такава кола струва 225 хиляди долара, а под наем - 1475 долара на ден. Афлек позволи на сина си да пошофира, момчето даде заден ход и се блъсна в друга кола, БМВ, паркирана зад него.

По това време Дженифър е на задната седалка, Бен веднага изхвърча да оцени "мащаба на произшествието“, а папараците заснеха всичко минута по минута. Работниците от автокъщата, оглеждащи колите, актьорът прегръщащ сина си, очевидн уплашеното от инцидента момче. В края на краищата всичко е наред, участниците в ПТП-то се успокояват, в последните кадри Самуел е усмихнат и спокоен.

Говорител на Афлек отговори на въпросите на репортери на TMZ, че нито една кола не е повредена и няма наранени, автокъщата пък изцяло отрича факта, че въобще има инцидент: според нейните служители, колите просто са били паркирани твърде близо една до друга.

"Семейството не се смути и продължи с намерението си - да разглежда и тества автомобили. Всички в салона ще бъдем много доволни, ако дойдат отново при нас. Бен обича колите, надяваме се да ги видим отново като наши клиенти," коментира служител на компанията.


Дженифър Лопес показа пръстена през сълзи - вторият годеж е факт


След всичко папараците също заснеха как Лопес успокоява детето: двамата вървят, хванати за ръце, всичко наистина изглежда добре. И Афлек, и Лопес се разбират с децата на другия; припомняме, че Бен има три деца от Дженифър Гарнър, а Дженифър има две от Марк Антъни. Наскоро се обрна много внимание и на потомството на певицата, тъй като дъщеря й Ема се обяви за небинарна

More from View Sofia

Taste Sofia: Изящният уют на "Щастливеца"

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

Лила и Кейт Мос на Met Gala: Лила не скри инсулиновата си помпа на червения килим, заваляха похвали

Celebrities преди 1 година

Лила Мос се ангажира да повиши осведомеността за диабет тип 1. И го направи блестящо в понеделник вечерта, на Бала на Института по костюмите в Ню Йорк - Met Gala 2022. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.