Следва

Забавление за Барби и Кен: Марго Роби и Райън Гослинг, бонбони на ролери

Розови: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на премиерата на документалния му филм

Някой казват Любовта е руса, други опонират - розова е...

Celebrities преди 1 година

За премиерата на "Machine Gun Kelly's Life in Pink" в Ню Йорк, г-н и г-жа Кели (to be) концептуализират цялата работа, обливайки се в розово, включително косите си - тя русо с оттенък, той - близо до цикламеното. Сигурни сме, че докато е жива (включително докато може би е бременна), Меган ще избира рокли от рафта "най-секси", в случая тясна Nensi Dojaka и сандали Femme, a той просто я обожава, личи от всяко докосване...

"Machine Gun Kelly's Life in Pink" е задълбочен поглед върху драматичните върхове и спадове на изпълнителя, борещ се с шума от външния свят, славата, бащинството и много други - може да се гледа в Hulu, Disney+ и ESPN+.

More from View Sofia

Дизайнерът на костюмите в "Белият лотос" Алекс Бавейрд за характерите, марките и детайлите в новия сезон

Celebrities преди 1 година

Вторият сезон на "Белият лотос" оправда симпатиите на критиката, особено по отношение на острия като бръснач ум и невероятно въображение на сценариста и режисьор Майк Уайт

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.