Следва

"Усмихни ми се, аз те разбирам", казва любимият ви лигльо

Галерия: 37 исторически стил-момента от корта на Уимбълдън

Десетилетия стил на корта и цялата емоционалност, която тенис обличането носи, защото Уимбълдън е сега, а вълнението е over the top!  

All About Life преди 1 година

Всички тенис величия на света са правили чудеса на шампионата Уимбълдън през годините - и стилът на корта е винаги нещо като талисман, нещо като заявление, съобщение, намерение, нещо като закачка или сериозно послание - you get it. Спомняме си италианската тенис звезда Леа Периколи, която избира да застане много по-напред от останалите през 1965 г., просто съчетавайки "разрошена" мини рокля Teddy Tinling с лента за глава в стил Ан Болейн - ето революция. А кой би могъл да забрави класическия костюм от ликра от 80-те на американската тенесистка Ан Уайт 20 години по-късно? Също Мария Шарапова и Серина Уилямс, за които тенис екипът е част от стила на игра, никога пренебрегнат елемент - спомняме си как техният общ спонсор, Nike, създаде съвременните тенис рокли, които и двете обличат за сингъл финала жени на Уимбълдън през 2004 г., от който Шарапова в крайна сметка излезе като победител. Въпреки че състезателите трябва да се придържат към стриктния дрескод на изцяло-бялото, Серина Уилямс се е прославяла с нестандартни силуети, текстурирани детайли и декорации с диаманти през годините... Нейната сестра и колега-шампион Венера отпразнува победата си през 2000 г. в разкроена мини рокля с оранжеви кантове, също out of обичайното.


Леа Периколи, 1965г


Серина Уилямс, 2004г


Принцеса Даяна, незабравимото присъствие на Уимбълдън


В галерията горе View Sofia поглежда назад към всички тези и още 30+ от най-зашеметяващите стилови моменти от корта на Уимбълдън, а тазгодишното издание следим до 10 юли, цялата програма и още детайли - ТУК.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.