Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Готови ли сте да подредите живота си, Водолеи? Присъствието на Слънцето във вашия натален сектор на начина на живот до 22 юли може да помогне за това. И Меркурий, който се премества в същата тази зона на 4-ти, ще помогне лесно ще измислите стратегии, които ще помогнат да се възползвате максимално от всеки ден. Ако сте заети, опитайте се да намерите начин да рационализирате делата си, за да ви остава повече време за хобита, връзки и социален живот.

Домът и семейните дела получават взрив от енергия заради динамичния Марс, който се премества в Телец на 5 юли за престой от шест седмици. Това е отличен момент да разчистите нещата и да раздадете или продадете онези предмети, които вече не искате или не се нуждаете. Може да успеете да спечелите малко пари, за да си купите няколко специални "лакомства". Ако трябва да се отървете от домакинската работа и домашните задачи, направете план и започнете сега.

Предстои Суперлуна в Козирог и във вашия 12-ти дом, дома на духовността и вярванията,  на 13-ти, така че има шанс да се почувствате по-емоционални за ден-два около тази дата. Ще бъдете предупредени за много неща, които сте задържали през последната година - ако е така, сега е моментът да ги довършите. Това е вашата възможност да намерите край на глупостите и да вържете разхлабените краища.

Слънцето се плъзга към Лъв и към вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни връзки, на 22 юли и ще бъдете заети с всякакви взаимодействия през следващите четири седмици. Може да сте нетърпеливи да прекарвате повече време с партньора и семейството си, правейки нещата, които ви харесват, и общувайки мно-го. Работата като част от екип или сътрудничеството с някого по проект щд постигне много повече от това да работите самостоятелно, имайте предивид... А ако търсите ново начало, Новолунието в Лъв на 28-ми може да помогне за това. Каквото и да искате да започнете, направете го тогава. 

Хороскоп

Още от Astro