Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Риби, Слънцето е в Рак до 22 юли, което означава, че е време да се отпуснете и да се насладите на живота. Всъщност, Меркурий се придвижва в този знак на 5-ти, последван от Венера две седмици по-късно, и предстоящите седмици изглеждат като взрив. Космосът активно ви насърчава да се отдадете на любимите си хобита, независимо дали обичате творчески дейности, разходки, сърфиране, четене или нещо друго, това е моментът да правите повече от това. Романтиката също може да поставите на първо място в дневния си ред, което обаче създава още повече очаквания. Това е вашeто време за презареждане и изследване на нови интереси. Ще се почувствате много по-добре, като го направите.

Плюс това, Марс се премества в Телец също на 5 юли, подобрявайки вашите комуникационни умения и насърчавайки ви да се свържете с хора и социализирате. Венера е във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, до 17-ти, така че може да се насладите на разкрасяване на дома, купони вкъщи, време с домашния любимец или сближаване с дете...

Предстои и Суперлуна в Козирог и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, на 13 юли. Ако съвпадне със светско събитие, това може да е бурна афера, в която интересна информация излиза наяве. Може също така да подчертае проблеми с приятели или групи, които се нуждаят от повече внимание. Ако обаче сте готови да подредите живота си, преминаването на Слънцето в Лъв на 22-ри ще помогне за това. Ще се почувствате подтикнати да създадете по-добър баланс между работа и личен живот, което може да означава да премахнете на неща, които не допринасят за вашето щастие и от които може дори да сте уморени. И накрая, Новолунието в Лъв на 28 юли може да бъде много полезно за организиране. 

Хороскоп

Още от Astro