Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Ако сте нетърпеливи да се свържете със сродни души, Телци, този месец ще подчертае вашите комуникативни умения и ще ви събере с мнохо хора и за удоволствие, и за бизнес. Слънцето ще е в Рак до 22 юли, което е отлично време за дискусии и преговори. Със способността си да съчувствате ще можете да успокоите другите и да отговорите на всички въпроси или проблеми, които може да имат. Меркурий се премества в Рак на 5-ти, последван от Венера две седмици по-късно, което само ще добави към вашия чар и ще помогне общувате с още повече умения и дипломация.

Марс се премества във вашия знак в същия ден, повишавайки енергийното ви ниво и давайки ви сила по много начини. Ще сте мотивирани да придвижите плановете, за които сте мечтали през последните седмици. Освен това ще имате повече смелост да се справите с всички проблеми, които са надвиснали над вас. В този дух - Суперлуната в Козирог на 13 юли подчертава смелите приключения. Може би сте готови да преосмислите целите и амбициите си, което пък да има дълбок ефект върху бъдещето ви. Тази мощна лунна фаза ще подчертае всичко, което не сте могли да видите преди, така че може да забележите известна несигурност относно плановете си. Това също е време да отпразнувате нещо, което наскоро сте завършили.

Преминаването на Слънцето в Лъв на 22-ри подчертава вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, за период от четири седмици и ви насърчава да се наслаждавате на домашни дейности. Това е добър момент да преобразите мястото си, да се забавлявате и да се насладите на време със семейството и приятелите си. Юпитер обаче ще бъде ретрограден от 28 юли до 23 ноември и ще се върне обратно в Риби за кратко през това време. Тази фаза е възможност за вас да се свържете по-дълбоко с вътрешната си природа и да разберете какво ви кара да работите.

И накрая, Новолунието в Лъв на 28-ми е чудесно време за нови начала. Независимо дали става въпрос за семеен проект, покупка или продажба на недвижим имот или нещо друго в този ред, това е моментът да го направите. 

Хороскоп

Още от Astro