Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Слънцето този месец ви поставя в светлината на прожекторите. Юли е времето да оставите своя отпечатък, като изпратите автобиографията си, рекламирате стоките и услугите си и популяризирате себе си по начин, който изглежда като възможно най-добрия. Меркурий се премества във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, на 5 юли, носейки идеалните думи, което ви улеснява да бъдете убедителни, когато е необходимо. В същия ден Марс се премества в Телец и във вашия натален сектор на промяна и трансформация. Ще се раздвижи енергията, която ви насърчава да се отървете от онези проблеми, които ви дърпат надолу и причиняват повече главоболия, отколкото си струва. Не е лошо да преразгледате финансите и бизнес делата си, за да направите всичко по-ефективно.

Чувстватаще се засилят около 13-ти, когато Суперлуната в Козирог и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, извади вътрешните проблеми наяве. Това може да е момент на завършване, на затваряне на кръг - приключване на семеен проект успешно или най-накрая настаняване и установяване след преместване. Ако се чувствате разстроени за нещо, може би е разумно да го обсъдите с близките си след няколко дни, след като нещата са се успокоили. Венера, вашата лична планета, се премества в Рак на 17 юли, давайки ви допълнителен чар, за да впечатлите клиентите, шефа си и всеки друг, който наистина има значение.

На 22-ри ще бъдете в общително настроение, тъй като Слънцето се плъзга в Лъв, където ще остане около четири седмици. Това е вашето време да блеснете в парти обстановка или сред приятели и групи, с които сте ангажирани. И накрая, Новолунието на 28 юли е отлично за стартиране на нови инициативи. Ако сте готови да се придвижите в нови кръгове или да се присъедините към клуб, който отговаря на вашите интереси, това е моментът да продължите. Ако нямате търпение да поканите някого на среща, давайте тогава. 

Хороскоп

Още от Astro