Месечен ХОРОСКОП - Юли 2022

Astro преди 1 година

Може да е лято, но юли няма да ни остави да си починем... Юни ни даде така необходимата отсрочка от суматохата на последните няколко години, но астрологията на юли ни връща обратно на ринга за още един кръг. Въпреки това, въпреки че този месец носи доста разочарование и трудности, има и някои мечтани и романтични моменти, които ще помогнат да преминем през трудните времена.

И Марс, и Меркурий сменят знаците си на 5-ти, създавайки представата у нас, че всичко е страшно различно в сравнение с миналия месец... Марс оставя смелия Овен за упорития Телец, а Меркурий се измества от Близнаци в Рак, присъединявайки се към Слънцето. Под тези влияния комуникацията в живота ни става по-нюансирана и интуитивна, но действията се забавят, защото Марс в Телец влага енергия само в това, което е абсолютно необходимо. Опитайте се да не натискате прекалено силно нещо, което не желае да помръдне.

Пълнолунието в дисциплинирания и амбициозен Козирог на 13-ти идва като полезна проверка на реалността във връзка с дългосрочното планиране и цели. След това, на 17-ти, Венера също навлиза в Рак, пораждайки у нас желание за гушкане и емоционални пристъпи - в името на това да обработим големите си чувства.

Меркурий влиза в страстния Лъв на 19-ти, а Слънцето - на 22-ри. Въпреки че сезонът на Лъвовете обикновено идва с повишени нива на увереност, последната седмица на юли има доста тежки аспекти, отразяващи силно разочарование и внезапна промяна, която може да попречи на иначе бляскавите дела. На 28-ми Юпитер става ретрограден в Овен, отбелязвайки повратна точка в част от бързото развитие, което се случва в зоната на Овен от 10 май насам. Новолунието в Лъв същия ден дава тласък на увереността и капка лекомислие сред цялата лудница...

Честит юли! Още много неща за него четете надолу>>> 

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!