Следва

Ефектът Епщайн: бившата любима Гислейн Максуел получи 20 години затвор за сексуален трафик на непълнолетни

We love: фантазна Моника Белучи корица на Harper's Bazaar Vietnam

Първо Ким К за Vogue Hong Kong, сега... 

Celebrities преди 1 година

Моника Белучи e лицето на на новия брой на Harper's Bazaar Vietnam: актрисата "благославя фотосесията със себе си" в тоалети и визии - направо костюми - от Alaia, Rabih Kayrouz, Sportmax, Ashi. Броят съзнателно съвпада с текущата промоционална кампания на пиесата  "Мария Калас: Писма и спомени“, в която Белучи играе легендарната оперна певица Мария Калас -и с което изпълнение активно обикаля света, може би Виетнам е просто удобна спирка... Белучи има и други предстоящи проекти, за които споделя пред редакционни екип на списанието: скоро ще излезе филм, в който тя се превъплъщава в друга култова дива на 20-ти век - актрисата Анита Екберг, звезда от филма на Федерико Фелини "La Dolce Vita".

Моника е възхитителна, в последно време се отдава активно на кариерата си и никакви лични детайли не споделя с почитателите и колегите си - виждаме я на много събития (ревюта, награди, разходки), корици и кампании - макар че дъщеря й Дева виждаме по-често - припомняме си на наградите Maria Callas Monaco, Street Style: кралица на черното, за Schön като трите й най-пресни публично-професионални изяви, а надолу са кадрите от новата cover story, в която Моника е Bellissima, see: 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.