Следва

Ефектът Епщайн: бившата любима Гислейн Максуел получи 20 години затвор за сексуален трафик на непълнолетни

We love: фантазна Моника Белучи корица на Harper's Bazaar Vietnam

Първо Ким К за Vogue Hong Kong, сега... 

Celebrities преди 1 година

Моника Белучи e лицето на на новия брой на Harper's Bazaar Vietnam: актрисата "благославя фотосесията със себе си" в тоалети и визии - направо костюми - от Alaia, Rabih Kayrouz, Sportmax, Ashi. Броят съзнателно съвпада с текущата промоционална кампания на пиесата  "Мария Калас: Писма и спомени“, в която Белучи играе легендарната оперна певица Мария Калас -и с което изпълнение активно обикаля света, може би Виетнам е просто удобна спирка... Белучи има и други предстоящи проекти, за които споделя пред редакционни екип на списанието: скоро ще излезе филм, в който тя се превъплъщава в друга култова дива на 20-ти век - актрисата Анита Екберг, звезда от филма на Федерико Фелини "La Dolce Vita".

Моника е възхитителна, в последно време се отдава активно на кариерата си и никакви лични детайли не споделя с почитателите и колегите си - виждаме я на много събития (ревюта, награди, разходки), корици и кампании - макар че дъщеря й Дева виждаме по-често - припомняме си на наградите Maria Callas Monaco, Street Style: кралица на черното, за Schön като трите й най-пресни публично-професионални изяви, а надолу са кадрите от новата cover story, в която Моника е Bellissima, see: 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 18 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 19 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.