Следва

Обичта на известните: Бруклин Бекъм и Никола Пелц в Сен Тропе

Огромна любов: Новак Джокович с Йелена и двете деца на Уимбълдън

Biggest fans - семейството

Celebrities преди 1 година

Новак Джокович и Йелена се запознават като малки дечица, влюбват се като ученици, а за годишнина от началото на връзката си броят 2005 година, осем години по-късно се женят и имат две прекрасни деца - Стефан и Тара. Четиримата в момента са в Лондон за Шампионата Уимбълдън, на който сърбинът се представя великолепно - от два изиграни мача има две побени, срещу Танаси Кокинакис (6-1; 6-4; 6-2) и Куон Сун-уу (6-3; 3-6; 6-3; 6-4).

Йелена и децата изглеждат супер горди и supportive; известното семейство се снима и с Винъс Уилямс, която раздаде автографи на г-н и г-ца Джокович, малките имаме предвид.

Новак потренира със сина си Стефан, а феновете в социалните мрежи не пропуснаха да коментират: "Какъвто баща, такъв и синът“.

Джокович оправда ролята си на фаворит с двете досегашни победи, предстои в следващия кръг да играе срещу своя сънародник Миомир Кечманович.

 

 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.