Следва

Вера Уанг празнува 73 - розова коса, просеко и мини в разгара на празника

Кой как избра да се рекламира: Кейт Мос - лице и креативен директор на Diet Coke

Ако си най-великият модел на света и пиеш Кола, най-вероятно тя е диетична

Celebrities преди 1 година

Кейт Мос си е сътрудничила с широк набор от марки през годините - от Topshop в началото на Noughties, през Олимпийските игри 2012 до SKIMS миналата година. Сега, за момент, супермоделът се подвизава извън света на модата и стана, освен лице, новият креативен директор на Diet Coke, по повод това, че тази година освежаващата и една идея по-здравословна напитка празнува 40-ия си рожден ден. "Развълнувана съм да се присъединя към семейството на Diet Coke - харесвам миналите сътрудничества, които компанията прави с някои от най-невероятните имена в модата“, казва Мос в изявлението за проекта. "Като творчески директор очаквам с нетърпение да вдъхновя феновете и да отпразнувам 40-ия рожден ден на марката със стил.“


Кейт Мос свидетелства в полза на Джони Деп на процеса срещу Амбър Хърд


Първият проект на продукта Diet Coke е кампанията на марката "Love What You Love“, която включва самата Кейт Мос и е предназначена да подчертае важността да обръщаме внимание на това, което ни пали и прави страстни. "Идентифицирам се моментално с тази кампания, защото съм твърдо убедена, че с увереност и страст можете да постигнете и най-смелите си мечти“, завършва Кейт.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.