Вера Уанг празнува 73 - розова коса, просеко и мини в разгара на празника

Вера Уанг празнува 73 - розова коса, просеко и мини в разгара на празника

На 27 юни известната дизайнерка Вера Уанг навърши 73 години. Вчера в личния си блог тя сподели снимки от празника 

 

На тържеството рожденичката се появи в бледорозов тоалет с мини къси панталонки, които след това смени с кроп топ и мини пола с кристали. Тоалетите допълва диадема с розови камъни на главата и кичури розова коса в прическата. Цялото парти е издържано в розови тонове: от цветята и покривките до тортата.

Ако ви изглежда, че Вера е решила да копира Барби, имате известни основания, темата е извънредно модна в последните сезмици, но истината е малко по-друга. Всъщност, дизайнерката е избрала тематичната гама, за да рекламира отново собственото си розово просеко (четете още: Едно към едно - Марго Роби и Райън Гослинг са "Барби" и Кен).

На партито Вера и нейните приятели се забавляваха, пеейки караоке. Самата рожденичка изпълни хита на Стиви Уондър Signed, Sealed, Delivered.

Коментирайки новите снимки на Уанг, феновете за пореден път си признават, че ситуацията с външния вид на успешната дизайнерка и предприемач е абсолютно невероятна. Да изглеждаш по този начин на 73 означава само едно - най-вероятно си от друга, не обикновена човешка порода. Истината е, че мадам Уанг изглежда например на 37, но не и на реалната си биологична възраст, която тя по принцип не крие. Външният вид на Вера е непрекъснато в центъра на вниманието в последните години, като всички резонно се чудят как го прави тя, това да изглежда толкова добре. Преди няколко години снимки на дизайнерката в спортно горнище обиколиха мрежата, след което всички започнаха да говорят за нейната изумителна форма (четете още: Вера Уанг, 70, дами и господа).

Самата Уонг казва, че следните простички неща са тайната на нейната младост:

Работа, сън, коктейл с водка и малко слънце.


Beauty Starter 2: "Шот водка преди лягане, прекроени по фигурата тесни поли и тотална забрана на маратонките"... още от веруюто на Карин Ройтфелд


Вера обича шумните рождени дни. Миналата година тя празнува в модерен бар в Сохо, заобиколена от 60 гости, включително колегите й от модната индустрия в Щатите Дона Каран и Келвин Клайн.

Да е честита поредната чаровна Рачка! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.