Следва

We love: новият FB пост на Златан Ибрахимович

Look at this: първата не-бременна поява на Риана след раждането

As iconic as always... 

Celebrities преди 1 година

На някои хора им писна да виждат Риана бременна (на нас не!) и ето я първата й публична изява, откакто роди момченцето си през първата половина на май (четете още: Роди се, ТОЙ, роди се! Синът на Риана и A$AP Rocky). Певицата отлетя за Лондон, за да подкрепи любимия A$AP Rocky, който участва на Wireless - рап музикален фестивал, който се провежда всяка година в Англия. Тя влезе на стадиона на футболния клуб Кристъл Палас с цялото достойнство на най-влиятелната доскоро бременна жена в света, придружена от охрана.


Oh, baby! Риана е корица на Vogue, цялото интервю >>>


Облеклото е обемно бомбър яке и тъмен клин, масивни бижута, боти на висок ток, огромни слънчеви очила - all black. Някои фенове споделят, че са успяли да видят Риана отблизо още преди началото на фестивала - в barber shop заедно с A$AP, където рапърът се подстригал преди представлението, съобщават британски медии.

Припомняме, че Риана и A$AP Rocky все още не са женени - слуховете за любовта им се появявиха за първи път през 2020 г., а знаменитостите официално потвърдиха връзката си едва година по-късно (четете още: Големите любовни истории: Риана и A$AP Rocky). Преди няколко месеца обявиха, че скоро ще станат родители - 9-те магически месеца Риана прекара като абсолютна стил-легенда, а малко преди да се роди детенцето в мрежата се появиха слухове, че той е изневерил на нея с нейна близка приятелка, дизайнерката Амина Муади - заради което двойката уж се е разделила. По-късно обаче Муади отрече факта на изневяра, а Риана и A$AP Rocky многократно дадоха да се разбере, че все още са заедно. Мхм, да, ето ги... 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.