Следва

Честит Ден на целувката с 20 важни факта за най-любовния жест

Летисия, Леонор и София - пораснали и прекрасни

Царствена приказка за две сини рокли и една бяла (туника); две дъщери и една майка...

Celebrities преди 1 година

Този градиент от бяло към тъмносиньо, пейзаж от женственост и испанска царственост, са кралица Летисия и дъщерите й на наградите на фондация Жирона, които се състояха вчера. Церемонията в Барселона призова особите - повод да видим Летисия и милите й момичета заедно не сме имали отдавна. Тя е в navy креация на испанския бранд Bouret, в която най-спиращ дъха е блестящият, падащ върху рамото детайл - иначе бихме казали, че дрехата е класическа за испанската кралица. Дълбоко синеоката принцеса Леонор, 16, бъдещата кралица на Испания, е в бебешки нюанс с крос деклоте от Miphai, а принцеса София, 15 - в Bruna панталон и туника (личи си кое е по-"мъжкото" момиче). Любимата ни част е, че и трите дами са с обувки на Carolina Herrera (четете още: We love: испанското кралско семейство в пълен блясък).

Фондацията на принцесата на Жирона (FPdGi) е частна фондация, създадена по гражданска инциатива в град Жирона през 2009 г., насърчавана от близо 90 покровители от най-високо ниво, на които Негово Величество кралят Фелипе VI е почетен президент, представляващ дъщеря си принцеса Леонор. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.