Следва

Ким за Allure с ужасни бюти съвети... точка по точка защо не се вслушваме >>>

Nail Trend Report: италиански маникюр и формата, Санчо, формата

Като френски, само че по-добре

Nails преди 1 година

Всеки знае и обича френския маникюр, но сега вниманието на всички стилисти е привлечено от неговия "съсед" - италианския маникюр. Това е специален начин на покриване и оформяне на ноктите, който пасва изключително на средиземноморските жени, каквито сме и ние, и визуално разтяга и удължава нокътната плочка, тоест всеки може да си го приложи, без извинения. Тайната на италианския маникюр е проста: лакът не се нанася близо до страничните ръбове на нокътя, а с едва забележимо отстояние от кожата. Ако някой не се влюби в ръцете ви до толкова, че да се взира в тях с часове, никога няма да се разбере, че има оставено малко празничко по стратегически причини...  а нокътят ще изглежда по-дълъг и по-тесен.


9 маникюра от Хари Стайлс, които ще повторим


За да работи този трик особено добре, италианският маникюр обикновено се прави върху бадемови или овални нокти - те осигуряват допълнителен удължаващ ефект. Италианският маникюр изглежда страхотно с различни дизайни или без въобще да има такива... Опитайте и с много шарено, и с класическо червено, но най-готино според специалистите е с тъмни нюанси, които контрастират с нокътната плоча. Просто, но ефектно.

Ноктопластика, издържана по този начин, също би изглеждала страхотно. Опитайте колърблок техниката, една от най-модерните този сезон, която съчетава няколко нюанса, разделени от ясна гранична линия (тоест омбре, но не с фин градиент). При избора на цветове можете спокойно да разчитате само и единствено на личния си вкус - няма абсолютно никакви ограничения. Още една готина идея, която ще помогне да разнообразите италианския маникюр - животинският принт! Надолу представяме кратък каталог на тенденцията, която съдържа най-малкият детайл на света, но прави a world of difference, разгледайте!


Nail Trend Report: цвят по върховете, вместо обичаен френски маникюр


 

More Nails