WIN IT: глътка pure water или 2 билета за SKEPTA на Solar Plovdiv 2022
  •  

WIN IT: глътка pure water или 2 билета за SKEPTA на Solar Plovdiv 2022

View Sofia и SOLAR Plovdiv 2022 ви каним на по глътка pure water, подарявайки за един от вас два билета на най-легендарния британски рапър - SKEPTA, който perform-ва в Града на тепетата след седмица, на 15 юли в 20:00 часа, "премиерно" за България!

Скепта изминава дълъг път, от първата си поява на музикалната сцена с „Rolex Sweep" от 2008 г. Тогава той е изгряващ талант, стремящ се да бъде чут сред целия шум на пренаселената британска музикална индустрия, където One Republic и Adele са абсолютни властелини и мръсната улична музика няма почти никакво място. Днес той е безспорният господар на жанра, широко подкрепян, безкрайно стилен, неистово чакан от всички нас... Четете още: Скепта: „Щастлив съм и съм в мир със себе си"

За да спечелите, отбележете в коментар поне трима души, които имат нечовешки музикален вкус, a.k.a слушат SKEPTA почти ежедневно, припознавали са се във фразата "When you realize she was never your girl / It was just your turn...", обичат Givenchy, имат визия и им се пътува петъчно за това избухващо събитие... 

Победителя теглим в неделя, 10 юли 2022 г.!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.