Следва

Ден на семейството, любовта и верността - празнуваме с 13-те най-готини звездни двойки

WIN IT: глътка pure water или 2 билета за SKEPTA на Solar Plovdiv 2022

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

View Sofia и SOLAR Plovdiv 2022 ви каним на по глътка pure water, подарявайки за един от вас два билета на най-легендарния британски рапър - SKEPTA, който perform-ва в Града на тепетата след седмица, на 15 юли в 20:00 часа, "премиерно" за България!

Скепта изминава дълъг път, от първата си поява на музикалната сцена с „Rolex Sweep" от 2008 г. Тогава той е изгряващ талант, стремящ се да бъде чут сред целия шум на пренаселената британска музикална индустрия, където One Republic и Adele са абсолютни властелини и мръсната улична музика няма почти никакво място. Днес той е безспорният господар на жанра, широко подкрепян, безкрайно стилен, неистово чакан от всички нас... Четете още: Скепта: „Щастлив съм и съм в мир със себе си"

За да спечелите, отбележете в коментар поне трима души, които имат нечовешки музикален вкус, a.k.a слушат SKEPTA почти ежедневно, припознавали са се във фразата "When you realize she was never your girl / It was just your turn...", обичат Givenchy, имат визия и им се пътува петъчно за това избухващо събитие... 

Победителя теглим в неделя, 10 юли 2022 г.!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.