Следва

Истории от живота: Алла Илчун, миячката на чинии, която стана муза на Кристиан Диор

Misubi на Acne - елегантен рекламен скандал

Acne Studios показаха старата си нова Misubi bag, но всички гледат само моделите и в частност извивките им

 

All fashion преди 1 година

Модните революционери Acne Studios привлякоха уважаваната американска художничка Талия Четрит да заснеме новата рекламна кампания на емблематичната за марката чанта Musubi. Авторът е получила пълна свобода за творчество - резултатът е оглушителен и целият свят говори за поредния рекламен удар на шведската марка (четете още: We love: Acne Studios, за Хората и Кучетата). 


Всички носят: Distorted Bag на Acne Studios


Талия решава да заснеме заветната чанта, която се предлага в няколко резлични размера и голям набор от цветове, върху голите тела на мъже танцьори. По този начин тя продължава да изследва вечната тема за сексуалността и интимността във фотографията. Според твореца чантите наподобяват и същевременно контрастират с мъжката разголена природа.

Самата чанта Musubi е вдъхновена от традиционния японски колан obi и се предлага в четири размера: макси, миди, мини и микро.

Външната реклама ще се появи по улиците на Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Лондон, Милано и Берлин, но няма да стигне до София. Което не пречи да поразгледаме на официалния сайт на марката и до помислим инвестира ли ни се в аксесоар, еднакво добре пасващ на нежно дамско рамо и на мускулесто мъжко бедро. Чените са от 2 700 лева надолу. 

Acne Stuidos, Spring 2022, READY-TO-WEAR 

 

More All fashion