Следва

Алекзандър Маккуин оживя в Париж. Последното доказателство за гениалността му

Nude is the New Black

Колкото по-голямо става числото от календара на Mарт, толкова по-близо е пролетта

All fashion преди 14 години

Колкото по-голямо става числото от календара на Mарт, толкова по-близо е пролетта, въпреки че Баба Марта упорито не иска да пусне топлото време на столична територия.

За разлика от нея бутиците вече поканиха пролетните колекции, така че се отправяй смело натам , за да си една от първите, които ще налагат тенденциите или просто си набележи онези прекрасни неща, за които нервно ще стискаш палци да те изчакат до намаленията.

И в двата случая трябва правилно да се ориентираш в тенденциите. А тази пролет наред с принтовете, едва ли има по-силен тренд в цветовете от телесния цвят от глава до пети.


3.1 Phillip Lim, A.F. Vandervorst, Acne, Akris


Най-масовото му приложение е комбинирането му с прозрачни материи, когато стои като воал или просто втора кожа върху теб.


Albino, Calvin Klein, Burberry Prorsum, Blumarine


Модните богове не искат просто да носиш телесно, те искат да си цялата в него – рокля, обувки, чанта, почти без други аксесоари, той наистина предполага най-изчистената и семпла визия, която можеш да си представиш. От друга страна се комбинира и стои добре с абсолютно всичко друго, така че със сигурност е задължителна придобивка.


Alexander Wang, Chloe, Celine, Chanel


Не е цветът, който ще привлече вниманието към теб, но дава възможност на естествените ти черти да изпъкнат в пълния си блясък. Не го носи с цветен грим, ако желаеш да е по-тежък, просто направи опушен или сложи дръзко червено червило, но никога и двете.


Lanvin, Antonio Berardi, Christian Dior, Bruno Pieters

Но най-добрият вариант е чисто и свежо лице, с безцветни устни и леко нанесена спирала и молив, колкото да се очертае окото.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.