Следва

Ваканцията на известните: Никол Шерцингер в Миконос по повод ЧРД

Лятна любов: Джаред Лето с поредно руско гадже

Модел, какво друго...  

Celebrities преди 1 година

Честно казано, някак си пропуснахме момента, в който носителят на Оскар Джаред Лето успя да се раздели с „любовта на живота си“ - руският модел Валери Кауфман. В последните няколко години той не се умори да повтаря, че я смята за най-красивата жена на планетата. Романсът им продължи около седем години, но изглежда чувствата и на двамата в началото на това лято са охладнели.

Джаред, 50, не изглежда смазан от мъка, нито от желание да страда дълго - напълно очевидно е, че красавецът вече е в прегръдките на нова красавица, парадоксално или не, отново рускиня. Фотографи забелязаха актьора и музикант в Портофино, Италия, където той прекарва почивката си с модела Дария Корчина, 25. Двойката няма стремежа да крие чувствата си от публиката: Джаред и Дария се разхождат навсякъде хванати за ръце, а в ресторанта Даша нежно е облегнала глава на рамото на любимия (четете още: Мамо, влюбена съм в Джаред Лето за Vogue; гадже, ако четеш това, прости ми...). 

Известно е, че Лето не е безразличен към руската красота. Той има в актива си сериозна връзка и с трета руска хубавица - моделът Анастасия Кривошеева.


Дария Корчина 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.