Следва

HR Business Man: Мирослав Николов от BILLA България

Ваканцията на известните: Никол Шерцингер в Миконос по повод ЧРД

Никол очевидно има физически данни, неподвластни на времето, земните тревоги,гравитацията и т.н. Вижте какво се случва надолу в снимките, като поводът е рождения ден на мадам Шерцингер, прекаран на чудно хубаво място в прекрасна компания 

 

Celebrities преди 1 година

Известната певица, която преди седмица навърши 44 години, посети идиличния гръцки остров с гаджето си Том Еванс, твърде симпатичният ръгбист. Никол сподели снимки и видеа от почивката в южната ни съседка и благодари на всички, които са й честитили рождения ден. 

Честитим й го и ние, отправяйки искрени поздравления за чудесния тонус на Никол (четете още: Ваканцията на известните: Никол Шерцингер или другото име на феноменалната фигура). 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.