HR Business Man: Мирослав Николов от BILLA България

HR Business Man: Мирослав Николов от BILLA България

Един фокусиран разговор за бизнес, за човешките отношения, за семейните ценности на успелия съвременен мъж и важността от усещанията за систематичност, последователност и, винаги най-важното, връзка с хората, с които работим, Мирослав Николов започва в BILLA като стажант, днес енергията на компанията не би била същата без него...

 

View Sofia: Здравейте, Мирослав! Какъв искахте да станете, като пораснете?
Мирослав Николов
: Здравейте! Като малък, не бях от децата, които желаят да станат известни или пък да бъдат космонавти. Прекарвах доста време в различни кантори и офиси заедно със своите родители, заради професиите, които имат те. Нямам спомен точно на колко години съм бил, когато осъзнах, че правото ми е изключително интересно и силно ме вълнува. Разбира се, към онзи момент не осъзнавах колко важно, сериозно и отговорно е, но знаех, че някой ден то ще бъде част от моя професионален път.

VS: Какво се случи оттогава до днес? През какви възвишения и низини преминахте?
М. Н.:
Оттогава със сигурност мога да кажа, че пораснах - поне до известна степен. Сблъсках се с живота и реалността, тъй като не винаги всичко изглежда като през розови очила. Случват ни се и хубави, и лоши събития, но всички те ни изграждат като личности. Научих много. Срещнах се с цяла палитра от хора, от които почерпих опит. Попаднах на места, на които не съм и вярвал, че ще стъпя. Успях да сбъдна детската си мечта, но и не спирам да се развивам и да се стремя да научавам нови неща. Това за мен е от ключово значение - да не спираш да дерзаеш.

VS: Споделете ни нещо, за което съжалявате.
М. Н.: 
Съжалявам единствено, че не успявам да прекарвам достатъчно време със семейството и близките приятели.

VS: Знаем, че най-ценното на стажантските програми е фокусът върху практиката, живите усещания, автентичните реакции и „теренното“ мислене. Как, накратко, се разви Вашият стаж в BILLA България?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.