Следва

Ха: тайна сватба за Кирстен Дънст

Звездопад на Dolce & Gabbana Alta Moda и Valentino Haute Couture: Моника Белучи, Шарън Стоун, Ан Хатауей сред гостите, Дева Касел и Лени Клум на подиума

Сицилия, 9 юли, 10-то юбилейно шоу на Dolce & Gabbana Alta Moda или иначе казано, гореща висша мода от майстори за ценители (повече за ревюто и цялата му пищност в 44 кадъра са ТУК)  

 

Celebrities преди 1 година

Ревюто уважиха огромен брой звездни гости - Хелън Мирън, Хайди Клум, Моника Белучи, Шарън Стоун, Дрю Баримор, Ема Робъртс, Кейси Афлек, Марая Кери и др.


Дрю Баримор, Марая Кери, Шарън Стоун, Хелън Мирън


Хайди Клум


Моника Белучи


Шарън Стоун


Тейлър Хакфорд и Хелън Мирън


Сиара 


Кейси Афлек


Марая Кери


Ема Робъртс и Люси Хейл

На Пиаца дел Дуомо Доменико Долче и Стефано Габана пресъздадоха сцената на Великденската неделя от операта „Селска чест“ на Пиетро Маскани. Моделите показаха пищни, шити и бродирани на ръка в продължение на десетки часове рокли, напомнящи одеянията на гръцки и римски статуи, с щампи и инкрустации в бароков стил, с ръкави под формата на херувими и крила. Дизайнерите са дали на всеки отделен тоалет италианско женско име: Кармела, Бартоломея, Агнес.

Две звездни дъщери пък се присъединиха към модното "шествие" като модели: Дева Касел, дъщерята на Моника Белучи, и Лени Клум, дъщерята на Хайди Клум, се разходиха уверено по подиума в новите произведения висша мода на модната къща (вижте колко изключително различни са двете много красиви момичета, които, макар и на 17 и 18 години съответно, вече от години правят успешна кариера в модата).


Дева Касел


Лени Клум

Отделно, предния ден в Рим бе показана новата кутюр колекция на Valentino. Сред гостите - Ан Хатауей и Флорънс Пю, наред с многото други звездни присъстващи, масово облечени в силно наложения от италианската луксозна модна къща, сякаш е единственият на света, ярко розов цвят (който обаче е наистина красив, при това едновременно подходящ и за брюнетки и за блондинки).  


Ан Хатауей


Флорънс Пю
 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.