Следва

Мария Илиева ще се качи на сцената в петък вечер

Мисис България Мариана Маринова ще участва в третия сезон на „Размяна на съпруги"

По-малко от месец остава до старта на реалити предаването „Размяна на съпруги” 3. Третият сезон ще е по-дълъг от...

Events преди 14 години

По-малко от месец остава до старта на реалити предаването „Размяна на съпруги” 3. Третият сезон ще е по-дълъг от предходните, като участие в него ще вземат 36 семейства, готови да разменят своите домове и начин на живот.

Камерата на „Размяна на съпруги” 3 ще посети семейства в цяла България - от София, Пловдив и Варна до Трявна, Козлодуй и др.

За първи път в предаването ще участва семейство от Благоевград. Най-младата участничка в предаването е на 20 години, а най-възрастната на 50.

Зрителите ще видят и семейство, което има детенце с увреден слух, както и семейства, които нямат деца. Сред тях има участници, които са безработни, както и такива, заемащи високи административни позиции.

В това издание на реалитито ще видим още певци, дизайнери, артисти. В част от размените участват известни личности у нас като Мисис България Мариана Маринова, Цецо Елвиса, дизайнерите Константин и Кристина, Дидо от „Дийп Зоун Проджект”.

С кого ще се разменят те, къде ще отидат и кого ще посрещнат в своя дом, ще разберем в третия сезон на „Размяна на съпруги”.


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?