Следва

Спиралата на Кая: YSL Lash Clash

Beauty Starter: как се става красива като Наташа Поли, на 37 от днес

Днес прелестната рускиня има рожден ден. Честити 37, Наташа! Позволи ни да надникнем в тайните ти за хубост, сигурни сме, че с радост би ни направила такъв подарък - от кого, ако не от един емоционален Рак можем да очакваме подобен жест на споделеност >>> 

Celebrity beauty преди 1 година

В продължение на 17 години моделът прави стотици модни снимки и рекламни кампании, участва в шоута и посещава престижни светски събития. Респективно, родената в Перм госпожа Поли почти денонощно е гримирана, което, знаем, е тежко изпитание за здравето на кожата. Въпреки това, на 37 години, Наташа може да се похвали с идеална, равномерна, блестяща кожа. В едно от интервютата си бившият "ангел" на Victoria's Secret , майка и успешен модел разказа за тайните на своята неувяхваща хубост (четете още: Дързост и красота: вижте цепката, освен роклята, на Наташа Поли в Кан). 

Почистване

Всяка сутрин Поли почиства кожата си с уреда Clarisonic (можете да го поръчате от чужбина, защото у нас е изчерпан, поне според бързия преглед на възможностите онлайн от екипа ни). „Никога не използвам кърпички за премахване на грим и се опитвам да не търкам нищо по лицето си. Не ползвам продукти за премахване на грим. Единственото нещо, от което се нуждая, е средство за почистване на грим от очите, защото често използвам черна очна линия“, разказва моделът. Звездата е вярна на теорията, че лицето не трябва да се чисти с различни средства твърде често: според Наташа това разтяга кожата, провокира възпаления и зачервявания (четете още: Ким за Allure с ужасни бюти съвети... точка по точка защо не се вслушваме >>>).

Овлажняване

За овлажняване на кожата моделът използва кремовете на органичната марка от Калифорния Odacité, като редува дневни и нощни версии на продукта (цените на всеки отделен продукт варират между 30 и 130 долара). Понякога, за по-интензивна хидратация, тя добавя различни серуми към ежедневната грижа. За блясък Поли използва продукти с витамин С, този компонент се бори перфектно с матовия цвят и неравностите.

Наташа признава, че обича маските за лице и доста често глези кожата си с допълнително хранене. Любимите й продукти са Sisley Black Rose Cream Mask и SK-II Facial Treatment. „Най-добре е да нанасяте маските вечер или сутрин след парти вечер. По това време кожата се регенерира, което означава, че продуктите работят по-ефективно“, съветва моделът.

Грим

Наташа признава, че в свободното си време се опитва да не използва декоративна козметика. Преди отговорни събития Поли поверява лицето си на известния звезден гримьор Пат Макграт. „Тя винаги знае какво искам и го прави безупречно. Пат е много креативна личност, тя може да направи ярък и драматичен грим или, напротив, много естествен”, категорична е Поли (четете още: Наоми Кембъл е първото лице на Лаборатории Пат МакГрат).

Моделът най-често предпочита класически грим за излизане: черна линия за издължени встрани стрели, удължаваща спирала, коректор, пудра и основа (понякога няколко нюанса за контуриране). Наташа добавя, че понякога експериментира със сенки за очи и руж, но най-често се фокусира не върху кожата, а върху устните, нанасяйки ярко червило върху тях.


Еволюция на вечността: гримът "котешко" око


More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя