Следва

Не е Харвард, но почти: Наоми Кембъл стана доктор

Честито на много хубавата булка, моделът на Victoria's Secret Надин Леополд

Честито на прекрасната Надин Леополд, която от този момент вече плува в брачните води. Горещият модел на Victoria's Secret се омъжи за красавеца Андрю Баркли на елегантна церемония в Англия.

 

Celebrities преди 1 година

28-годишната австрийка смени три бели творения в най-щастливия ден в живота си - първо каза съдбовното "ДА" в булчинска рокля на Zuhair Murad (четете още: Новата сватбена колекция на Zuhair Murad: пищност, лукс, фантазия), след което се преоблече в рокля и гащеризон на Galia Lahav, която избра и Бионсе за втората си сватба. Много харесваме пуснатите руси коси, точно като на русалка на булката, която е толкова хубава, че, извинете, почти не забелязваме младоженеца. Насладата за окото е надолу, пожелаваме щастие  (четете още: Кой как избра да се омъжи: Кортни Кардашян в къса рокля Dolce & Gabbana и останалите от клана).  

 

More from View Sofia

Истории от живота: Златан Ибрахимович, 11-години по-голямата от него Любов и Санремо

Celebrities преди 3 години

Добре информирани източници твърдят, че тя е най-важният човек за футболиста. С половинката си Златан съгласува абсолютно всяко важно решение. Двамата са заедно от 20 години.  "Любов от пръв поглед ли? В действителност той беше паркирал неправилно своето Ферари", разказва Хелена Сегер... 

Петъчна доза вдъхновение: Мариакарла Босконо и двете й най-близки момичета в божествена сесия

All About Life преди 2 години

Дантели и тюл, рокли и бродирани жакети - топмоделът Мариакарла Босконо позира в компанията на също толкова красивите си майка и дъщеря в прелестната къща, в която живеят, и нейната градина   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.