Следва

Истинските диетолози никога не ядат тези 5 храни, причините

Не е Харвард, но почти: Наоми Кембъл стана доктор

52-годишният модел получи диплома от Университета за творчески изкуства

 

Celebrities преди 1 година

Наоми Кембъл получи докторска степен, присъдена й от Британския университет за творчески изкуства. По време на благодарствената си реч Наоми се обърна към възпитаниците на университета: „Никога не позволявайте на никого да промени начина, по който се чувствате, да промени вас, вашата визия и това, което искате за себе си“ (четете още: We Love: Наоми Кембъл показа дъщеря си, двете са корица на Vogue)

Обърнете внимание, че университетът присъжда степента на световноизвестния модел като признание за огромния й принос към модната индустрия. Церемонията по награждаването се състоя в Royal Festival Hall в Лондон. За събитието Наоми Кембъл избра бежов гащеризон на Burberry, а в подкрепа на красивата Наоми в този така важен момент на събитието присъства и майка й Валери Морис, в блестяща форма и ярко оранжево на снимката по-горе  (четете още: Нова двойка на хоризонта: Наоми Кембъл и милиардерът Ернесто Бертарели). 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 18 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.