Следва

Топ съвети от LG за дом, подготвен за горещото лято

Брадли Купър излиза с политик: дамата е близък сътрудник на Хилъри Клинтън, казва се Хюма Абедин

Според Page Six, позовавайки се на свои източници, Брадли Купър се среща с главния помощник на Хилъри Клинтън, Хюма Абедин

 

Celebrities преди 1 година

Според запознати двамата са заедно от няколко месеца, като връзката е започнала след като Купър се раздели с актрисата Даяна Агрон.

Брадли се среща тайно с Хюма от месеци, но двамата се опитват да запазят това в пълна дискретност. 

Интересното е, че романтичната им връзка е започнала благодарение на Анна Уинтур.

Анна определено изигра ролята на сватовница. Тя е най-добрият приятел на Брадли и обожава Хюма.

Изданието съобщава още, че Купър, 47, и Абедин, 45, са дошли на Met Gala 2022 поотделно, за да запазят връзката си в тайна. Според друг източник Хюма казала на няколко свои приятелки, че има нов любим, без обаче да назовава името му.


Хюма Абедин

Те са идеални един за друг - и двамата се интересуват от политика и хуманитарни въпроси, категоричен е източникът на колегите от Page Six. 

Припомняме, че преди това Брадли Купър имаше връзка с модела Ирина Шейк, от която има дъщеря Лия. Зад гърба си Хюма има брак с политика Антъни Винер, с когото се разделиха, след като съпругът й попадна в центъра на няколко сексуални скандала. Двамата имат син - Джордан.


ЧРД 36, Ирина Шейк, с най-известните любови на звездата



 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.